Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Firefox az olyasmi mint az...

A Firefox az olyasmi mint az IE? Ha igen akkor mi a különbség vagy melyik jobb

Figyelt kérdés
2008. dec. 27. 18:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az IE meg a Firefox két külön világ.

IE egy rakat lóxar..

Én már lassacskán fél éve használok Firefoxot és teljesen bevált (: Van rajta egy gyönyörű színes témám és egy rakat kiegészítőm :D

Emellett pedig van még vagy 5 böngészőm, mindegyiket kipróbáltam, de még ígyis a legjobb az a Firefox ;) Töltsd le mindenképp :D

2008. dec. 27. 23:59
 12/20 anonim ***** válasza:
Csak is Firefox!Én 4 éve használom,igaz,hogy néha összeomlik a 3-as,de IE-t csak a legelején használtam.Aztán bemutattak a Firefoxnak és azóta hűségesek vagyunk egymáshoz.De ajánlom,hogy tedd fel az IE-t is,mert van olyan oldal ami csak azzal élvezhető,nézhető!
2008. dec. 28. 07:44
 13/20 anonim ***** válasza:

igy van az opera és a mozila a legjobb

de nekem nem tom mért a vodafonos mail és az iwiw et csak az ie nyitja meg

ugy hogy ezt a 3 at használom de van avant browserem és netscapem is de nem magyarok még de jonak tünnek

2008. dec. 28. 09:56
 14/20 anonim ***** válasza:
Én évek óta a Maxton-t használom. Szerintem jó. Látom azt senki nem írta.
2008. dec. 31. 08:31
 15/20 A kérdező kommentje:
Már lehúztam a Firefoxot,elég jó,és honnét tudnák témákat és kiegészítőket hozzá letölteni? Köszi
2008. dec. 31. 08:39
 16/20 anonim ***** válasza:
Nyisd meg az Eszközök - Kiegészítők-et.
2008. dec. 31. 16:05
 17/20 anonim válasza:
18%
Az IE teljesen jó. Minden oldal működik rajta rendesen, és ez a lényeg, merthogy erre akarjuk használni (hogy milyen a felület, meg milyen extrákat tud, az csak másodlagos kérdés). A firefoxal, és a mozillával nagyon sok oldal nem jeleníthető meg rendesen, mert az oldalak nagy részét IE-re optimalizálják (nekem mindhárom program megvan). A biztonsági résekre meg a válasz a NOD32, és az Ad-Aware SE Personal, egy böngészőnek nem kell különösebben biztonságosnak lenni. Én kb. 8 éve netezek, és soha semmilyen vírus nem tudott még kárt tenni a gépemben (kapni már kaptam, de a NOD elkapta), a trójaiakat meg az Ad-Aware írtja.
2009. jan. 2. 13:59
 18/20 anonim válasza:
Szeritnem azt használd, amelyik jobban bejön. Nekem érdekes módon az IE működik jobban, mert sokkal gyorsabban betölt bizonyos oldalakat, mint a Firefox, és utóbbival még egyéb gonjaim is vannak, amelyek a másikkal nem fordulnak elő.
2009. jan. 3. 12:09
 19/20 anonim válasza:

kérdezőnek: [link] - ról tudsz leszedni kiegészítőket.

valaki írta, hogy ie-t is használj, mert van olyan oldal ami csak azzal jelenik meg... ajánlom figyelmébe ezt a kiegészítőt: [link]

2009. jan. 3. 13:16
 20/20 anonim válasza:
Én Firefox-ot használok nekem ez jött be ha úgy gondolod ezt akarod használni csak javasolni tudom és itt egy jó kiegészítő: [link] adblock plus reklámok ellen jól jön ,kézzel is állítható .
2009. jan. 3. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!