Miért nem tudok a YOUTUBE-on a felvételeket megnézni?
-Bármit is próbálok megnézni,ezt írja ki------
-----"Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe\\\'s Flash Player. Get the latest Flash player."
Az egyik nap még megtudtam,a másik nap meg már nem.Letöltöttem az Adobe Flash Playert,--A javaScript nem tudom micsoda,de az biztos,hogy azzal kapcsolatban a gépben nem állítottam el semmit.Mozillat probáltam,ott sem működik.
Nekem akkor írja ezt ki ha tiltva vannak a parancsfájlok a weboldalon, de ezt is csak akkor ha telepítve van a NoScript. Ha telepítve van akkor jobb oldalon lenn a sarokba katt a fehér ikonra és parancsfájlok engedélyezése a lapon.
HA nem emiatt van akkor a vezérlőpult/programok telepítése és törlése itt töröld az adobe flash playert , majd újra feltelepíted, ha ez sem segítene , akkor indítsd a Firefoxot csökkentett módban (start-minden program-mozilla firefox-és ott)
t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!