Instagram limiteket szám szerint hol találom meg? Üzleti oldalammal követek be embereket, de le vagyok korlátozva régóta, lassan 1 hete nem enged senkit követni.
Figyelt kérdés
Csináltam egy insta oldalt, marketing céllal. Rákeresek másokra, akiket sokan követnek, hasonló körben, és bejelölöm az embereket, akiket érdekelhet esetleg az én oldalam is.
Jelenleg kb 4.000 embert követek, ebből 500 követett vissza.
Egyszerre kb 100 embert tudtam követni, majd letiltotta a bekövetést, kb 1-2 óránként engedett újra 50-100 embert.
Volt egy időszak, amikor kb 2 napig egy embert se engedett követni.
Azóta viszont újra bekövettem párszáz embert és újra letiltott, lassan 1 hete nem tudok 1 embert sem bekövetni.
Milyen szabályok vonatkoznak erre, hogyan tudok elérni még embereket?
Mit kellene tennem?
2023. febr. 3. 18:06
1/1 A kérdező kommentje:
Mi nem normális abban, ha a cégemet ingyen szeretném megismertetni marketing szempontból?
2023. febr. 3. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!