Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Nero express 6-om van. DVD...

Nero express 6-om van. DVD másolásnál megcsinálja amit kell csak éppen semmi nem ismeri fel amit megírt. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Se a számítógépem, sem a dvd lejátszó nem át a megírt lemezen semmit. Próbáltam kép fájlt (nrg)-t létrehozva és utána azt dvdre írni, de ugyanúgy nem sikerült. Az író biztos jó mert amikor ugyanezt a tartalmat kameráról digitalizáltam akkor megírta és meg is tudom nézni.Valamit nem jól csinálok, vagy a programmal lehet gond?

Kösz előre is a válaszokat.

2008. dec. 27. 15:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Azt amiről másolsz, lejátssza a géped, vagy a dvd lejátszód?

Hogy kizárható legyen a probléma oka, elsőre próbáld a másolást egy másik író prg.vel Ajánlom ezt>>>

[link]

Ugyanazzal a dvd-vel csináld, amivel gondod volt a Néró estében. Ha így megy a lejátszás, akkor szedd le a Nérót és tedd újra. Ha így sem megy, akkor a filmmel lehet gond.

2008. dec. 27. 19:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Először is köszi a választ. Igen lejátsza a gép és a lejátszó is. Sőt unokatesóm gépén ugyanez gond nélkül sikerült. Megpróbálom amit írtál.
2008. dec. 28. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!