Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Honnan kell játékot telepíteni?

Slajmi kérdése:

Honnan kell játékot telepíteni?

Figyelt kérdés
Hello! Gyereknek vettem iskolához egy laptopot, de hogy ne csak heti egy hazit csináljon rajta, valami játékot tennék rá! De hogy, ha nincs benne cd olvasó? Honnan kell? 20 éve volt utóljára gépem!
2023. febr. 1. 12:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ma már nincs szükség lemezmeghajtóra. A digitális áruházban megvett játék a netről települ, sőt a lemezes játékok is a mai méretek mellett akkorák, hogy nem férnek le 1-2 DVD-re, így a telepítést lehet lemezről indítanád el, a játék pedig a netről frissítené magát (azért is, mert ezeket folyamatosan javítják és frissítik, a lemezen már eleve elavult verzió lesz).

A játék telepítéséhez be kell regisztrálni az adott áruházba (pl. Steam), letölteni a kliensprogramját. A kliens pedig a fiók könyvtárához hozzáadott játékokat listázza, abból menedzselhető a telepítésük is. Egy kattintással elindítható, és a telepítés végén ugyanez a gomb már a játékot indítja. Neked már semmi teendőd nincs vele (azt leszámítva, hogy ha nem ingyenes a játék, akkor meg kell venni, hogy a rendszer a könyvtárhoz adja), csak kivárni míg feltelepül.

2023. febr. 1. 12:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!
2023. febr. 1. 12:17
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Vagy pendrive
2023. febr. 1. 12:40
 4/4 P.O.C. ***** válasza:

Szoktak lenni ingyenes játékok is, amik ha a megadott promós időszakban hozzáadod a játék könyvtáradhoz, akkor örökre a tiéd marad.

Tehát már csak ezért is érdemes különböző áruházakba regisztrálni pl. Epic Games, Steam, GOG, stb.. Ha soha nem vásárolsz onnan. Pl az Epic Games -en én még egy játékot nem vettem meg, mégis több tucat játékom van a platformon, és nem csak piskóta címek, hanem néha AAA játékok is bekerülnek, mint a GTA V. Persze ezt korábban már megvettem a Steam -en, de sokaknak nagyon jól jött. Főleg akik eddig Warez verziót toltak.

Azon kívül még a Microsoft Áruházból is lehet kisebb játékokat telepíteni, és ott is sok ingyenes van.

2023. febr. 1. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!