Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy lehet az, hogy Messengere...

Hogy lehet az, hogy Messengeren akkor látta valaki az üzenetem, amikor nem is látta?

Figyelt kérdés
Elmagyarázom: írok valakinek, szürke pipa hogy kézbesítve, tehát netközelben van, viszont órákkal később nézi meg, legalábbis akkor jelenik meg a profilképe a kis körben az üzenet mellett. Viszont nem jött válasz, szóval megnéztem mikor látta, erre az az időpont van ott, amikor küldtem neki. Persze nem mindig, de viszonylag sokszor megesik ez. Mitől lehet?
2023. jan. 26. 12:28
 1/8 anonim ***** válasza:
A làtta mellé szokott kiìrva lenni az időpont hogy mikor kicsivel, felül az üzenetnél meg h te mikor küldted
2023. jan. 26. 12:43
 2/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy hogyan van, a küldés időpontja az alkalmazásban a szöveg felett van, pl 9:26. Ha rányomok az üzenetre akkor kijön hogy mikor látta, az is ugyan ez az időpont. Viszont nem látta akkor, mert fent voltam utána 1 órát és végig a szürke pipás kör volt csak, hogy kézbesítve.
2023. jan. 26. 12:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor passz. A jelölés ugy van hogy ha üres a pipa akkor nàlad nem ment el ha pipa de nem teli elküldted de ő nem kapta mégeg ha teli pipa akkor megkapta, ha ott a buborék elolvasta.. lehet az történt h ahogy megkapta el is olvasta és emiatt ugyanaz az időpont. Csak sokàig nem jött meg neki
2023. jan. 26. 12:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Messenger hiba, nálam is gyakran előjön. Nem tudsz vele mit csinálni sajnos.
2023. jan. 26. 12:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Fura, mert csak ugyan annál az embernél van mindig ez.
2023. jan. 26. 12:54
 6/8 anonim ***** válasza:

4-es vagyok, nálam is mindig csak 1-1 embernél csinálta, ugyanakkor másoknál közben rendesen jelezte. De nincs az az isten hogy ezt ők “szabályozzák” valahogy, vagy ők állítsák be.

Még órákkal később is volt hogy rosszul jelezte, pl éjfél körül küldtem az üzenetet, másnap reggel 7-kor megnézte, konkrétan pont láttam ahogy odaugrott a képe, amikor megnyitotta, és azt jelezte, hogy abban a percben látta, amikor küldtem (akkor még rendesen óra:percet kiírta, nem úgy hogy x órája mint most).

2023. jan. 26. 13:00
 7/8 A kérdező kommentje:
Megnéztem most kíváncsiságból pár ismerősnél, van akinél időpontot sem ír, csak azt hogy látta. Másoknál teljesen jó. Talán attól is függhet hogy ki milyen eszközről van bejelentkezve, vagy nem tudom.
2023. jan. 26. 13:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, attól is függ, hogy milyen eszközről, és hogy azon az eszközön milyen operációs rendszer. A telefonok közt is elég nagy különbségek vannak, főleg az ilyen kínai custom ROM-ok, mint a MIUI és társai, tudnak hülyeségeket csinálni.
2023. jan. 26. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!