Mi a fenét jelent az excel-ben " egy vagy több körkörös hivatkozás van a képletben,azaz egy képlet közvetlenül vagy közvetve saját cellájára hivatkozik" ?
Több képletem is van az adott excel fájlban de fogalmam nincs melyikre gondol, ugyanis nem jelöli ki ezt kiírja figyelmeztetésként, amikor megnyitom a fájlt.
Szerintem egyik sem hivatkozik a saját cellájára :| nem tudom mire gondol az excel.
Hogy lehet kideríteni?
Pl. Az A1 cellába beírsz egy képletet amiben szerepel egy hivatkozás a B1 cellára. És a B1-be beírsz egy olyat ami az A1-re. Esetleg ez még több lépésen kereszül.
Pl: A1-be beírod =3*B1+4*C1 A C1-be beírod =3*B1+5*D1 és a B1-be: =A1+C1 vagy akár meg is lehet bonyolítani B1-ben: =HA(A1>5; C1; C2)
Az a gond hogy ez volt a feladat...
1,2,3 ... mintaelemet számoltunk
#6 bárcsak jelezné...
de nem jelzi
Na most a kedvedért kénytelen voltam magyarra állítani az excelt :)
a képletek menűpontban az "elődök mutatása" és utódok mutatása" gombokkal tudod láthatóvá tenni egy celláról, amiben állsz, hogy mi hivatkozik rá és mire hivatkozik a tartalma.
Szerintem ezzel meglesz a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!