Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ismeretségi körötökben ismerte...

Ismeretségi körötökben ismertek olyan embert aki windows 10-et telepít?

Figyelt kérdés

Vettem a pc gépembe SSD-t a vinyo helyett.Fel szeretném telepitetni a 10-est.Mozgásköröm szükre szabott,Kecskeméten vagy Kadafalva ami szóba jöhet.Vajon egy jogtiszta win 10-et mennyiért vállalnak szerintetek vagy tudomásotok szerint?Vagy ilyet ne is kérdezzek?

Jó válaszokért felpontozlak a trollokat meg le

2023. jan. 13. 15:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Jogtiszta windowsod volt. Stimmt.

Akkor megvan a telepítőlemez,vag kód is. Stimmt.

Írtad amit írtak. 5000.

Még valami?

2023. jan. 13. 16:16
 12/18 A kérdező kommentje:
11 # jogtiszta volt és más telepitett,tehát,nincs telepitö lemezem és termékkulcsom se mert én badar nem másoltam ki.Pató Pál úr voltam, - ej rá érünk arra még . A következmény meg itt van.Mégsem értem rá.Azaz,de ,kimásoltam,csak nem tudom hova a viharba tettem.Nem így lenne akkor nem is én volnék.
2023. jan. 13. 16:20
 13/18 anonim ***** válasza:
76%

Vannak ismerőseim, akik foglalkoznak ilyennel. Egy sima telepítés kb. 5 ezer szokott lenni, ha babrálni is kell vele, vagy vannak extra kérései (hardvercsere, egyéb szoftverek telepítése és beállítása, stb), akkor a munkadíj inkább a 10 felé húz. (+ a licencköltség, illetve hardvercsere esetén annak az ára.)

Én rendszergazda vagyok, régebben én is egy ötösért vállaltam, de már pár éve felhagytam vele. Egyrészt elég nekem bőven a munkahelyemen telepítgetni, másrészt meg kezdtem ráunni, hogy mindenki mindenből kalóz verziót akar. "De ne legyen rajta vízjel." Jó. Akkor fizesd meg legalább azt a rohadt "újrahasznált" licencet. Ja, de aktivált Office is legyen rajta. "Miért nem töröd fel? XY is azt csinálta." Hát akkor vigyétek XY-hoz...

Bocs, ez utóbbi nem neked szólt, csak leírtam, hogy ez is az okok között volt, amiért abbahagytam.

2023. jan. 13. 16:25
 14/18 anonim ***** válasza:

"jogtiszta volt és más telepitett,tehát,nincs telepitö lemezem és termékkulcsom se "

Akkor az valószínű, hardverhez, vagy Microsoft fiókhoz kötött licenc volt. Annyira nem vagyok penge ezekben a licencfajtákban, de azért az ritka, hogy egy újratelepítéskor újra meg kéne venni.

2023. jan. 13. 16:27
 15/18 anonim ***** válasza:

Öszesíthetem?

Vegyük alapul az 5000ft telepítést.

A jogtiszta (mennyiségi licensz) vásárlása akción kívül kb 15-20ezer.Akcióban 10ezer.

Van magyarországi, megbízható online szoftverüzlet, ahonnan vásárolhatsz kulcskódot abszolut legálisan garanciával.

2023. jan. 13. 16:34
 16/18 anonim ***** válasza:
2023. jan. 13. 19:18
 17/18 Thunderfairy ***** válasza:
100%
Ezért is érdemesebb Linux-ot használni.
2023. jan. 15. 14:30
 18/18 anonim ***** válasza:
#17: Ezt maximálisan aláírom (5 éve használom, és jóval kevesebb nyűgöm van, mint a Windowsos időkben), viszont a kérdező konkrét kérdést tett fel...
2023. jan. 15. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!