Hogyan lehetne felrakni a MS Office-t egy NETBOOK-ra?
Sziasztok, lenne egy (számomra) megoldhatatlan problémám:
Szóval van egy Acer Aspire One (AOA110). (ebben nincs cd meghajtó, és sd vinyó van az is csak 8 gigás)
Eddig minden jól működik, tökéletes arra a célra amire vettem, de az Office 2007-et sehogy sem tudom felrakni rá. Hely az lenne még bőven,(3,2 GB) de a teleptő olyan 30%nál leáll, mondván, hogy "A Windows Installer szolgáltatás nem tud frissíteni egy vagy több védett Windows-fájlt."
Többféle verziót is próbáltam már, de mindegyik ugyan ott áll meg! Nagyon fontos lenne ha működésre tudnám bírni, mivel netezésre, és apróbb irodai munkákra lett véve, de utóbbit így nem tudom kihasználni!
Alapból egy SP2-es XP van rajta, de az automatikus frissítéseket azért nem kapcsolom be, mert legutóbb is annyira belassította a gépet, hogy egyszerűen kezelhetetlen lesz tőle, és persze a frissítést meg alig akarja leszedni / felrakni. (volt úgy hogy egy délutánt ültem vele úgy hogy 1%-nál járt...)
Válaszaitokat előre is köszönöm!!
Az a gond, hogy frissítés kellene rá, mert egy xp sp3 a legminimálisabb rendszerkövetelmény... :(
Próbálkozz OpenOffice-al, ugyanúgy kezeli az MS Office formátumait, mostanra egész kiforrott szoftvercsomag lett, ráadásul ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!