Cpu leall,videokartya alapjaraton megy jatek kozben miert csinalja ezt?
Azok a jatekok akadoznak amikkel eddig tobb 100ora jatekidovel semmi baj nem volt. Szervizben leteszteltek a hardvereket(cpu,gpu,ventik stb) minden ugyment ahogy kell,mondtak telepitsem ujra a windowst. Leszedtem a microsoft oldalarol az op rendszert felment az uj full tiszta lappal de utana is aztcsinalta hogy 2-3percig futott normalisan a jatek aztan elkezdett 10-20fps kozott ugralni. Msi afterburner programmal figyeltem mitortenik ezeknel a beakadasoknal. 12szalas i7 procim van,azt mutatta hogy mikor igy beakadt mind a 12szál 0% teljesitmennyel ment, videokartya is 300mhz-el ami kb akkor van mikor az ember youtubeozik.Szerintetek mi állhat a hatterben?
Linkelek kepet egy ilyen beakadas pillanatrol(tobb kepet is csinaltam mindegyiknel ugyanez volt a jelenseg cpu es gpu teren)
*gpu1: gtx 1660ti
Gpu2: intel uhd 630 proci sajat beepitett gpuja
Gèp nemvolt meleg,ventillatorok se porogtek fel igazan normalhoz kepest
"Ingyen van a kiiras,ha akarom 70szer kiirom"
Az oldal szabályzata:
"Korábbi kérdésedet ne írd ki újra! Ha nem kaptál elégséges választ, akkor használd a kérdés kiemelése funkciót!"
Jelentés gomb:
"Miért nem felel meg ez a kérdés az oldal szabályzatának?
.
.
Feltételezhető, hogy a kérdező már többször feltette ezt a kérdést"
xD
/OFF:
Az energiagazdálkodás mire van állítva?
A rendszernapló ír valami hibát akkora, amikor lehal a játék?
Rakd fe la HWinfo64-et és menjen a játék alatt. A szenzor panelen csomó dolgot tudsz loggolni és amikor lehal a játék akkor alt+tab után megnézheted mi zuhant be...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!