Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Libre Office Calc-ban be...

A Libre Office Calc-ban be lehet állítani, hogy kiemelje az aktuális cellát?

Figyelt kérdés
Néha a szemem kifolyik, mire megtalálom, hogy hol van az aktuális cella, és a Delete gombra honnan fog törölni. Be lehet állítani, hogy pl. piros kerete legyen az aktuális cellának?
2023. jan. 10. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom nálad miért nem látszik, de nekem halványszürkék a rácsok és vastag fekete kontúros a kijelölt cella.

Lehet talán a monitorod van elkalibrálva.

2023. jan. 10. 13:23
 2/6 A kérdező kommentje:
A táblázatom alapból is fekete rácsos minden cellánál, ezen sajnos alig látom az alap fekete keretezést, ezért szeretnék valami színes kijelölést.
2023. jan. 10. 14:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Eszközök menüpont --> Beállítások menüpont --> bal oldalt a lenyíló listában: LibreOffice --> Alkalmazás színei listaelem --> jobb oldalt állíthatóak a színek
2023. jan. 10. 14:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, megvan, próbálgatom a színeket, de azt még nem találtam meg, hogy melyik az, ami lépeget a táblázatban, a "kurzor". Az kellene nekem...
2023. jan. 10. 14:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs rá lehetőséged. Amit inkább megtehetsz, hogy a rácsvonalakat alapra hozod. Egyébként a spéci beállításokban lehet extra dolgokat művelni, de ott sincs ilyen beállítás, ami van, ha kijelölsz többet, akkor annak a színét állíthatod át, de nem ezt keresed..
2023. jan. 10. 15:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, én is arra gondoltam, hogy leveszem a tábla cella-kereteinek színét, amíg dolgozok rajta, és majd leadáskor visszateszem. Azért köszi, hogy segíteni próbáltál. :o)
2023. jan. 10. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!