Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan fordító alkalmazás...

Van olyan fordító alkalmazás Windowsra ami a háttérben fut,és pld ha kijelölök bármilyen felületről egy fordítani kívánt szöveget,azt gombkombinációval már le is fordítja? (Esetleg képről is kitudja jelölni a szöveget)

Figyelt kérdés
2023. jan. 4. 23:10
 1/7 anonim ***** válasza:

[link]

Google translate Chrome extension, nekem fut windowson es androidon is (ha ilyesmire gondoltal)

2023. jan. 5. 00:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Keprol nem fordit, csak akkor, ha a telefonoddal a kameraval beolvasatod. PDF-rol szinten nem , vagy beolvasatod a telefonod kamerajaval, vagy copy&paste a google translate programba (ami rokona a bongeszoben levo kiterjesztesnek, csak ez kulon elerheto a weboldalon.
2023. jan. 5. 00:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Inkább olyan fordító alkalmazás kéne androidra amire ha rámondasz egy mondatot magyarul akkor ő megismételi azt franciául, majd a választ ugyanígy franciáról magyarra fordítja. És ez a világ bármely két nyelve közt működne. 😇
2023. jan. 5. 01:04
 4/7 anonim ***** válasza:

A google translate-nek van mikrofonos funkci=ja, de azt sohasem hasznaltam meg, fogalmam sincs mit csinal.

De vannak mar kutyuk, amit allitolag beszelgetes kozben tudsz hasznalni, de a kezemben meg sosm volt egy sem, csak olvastam roluk. Internet nelkul is dolgoznak, allitolag.

[link]

2023. jan. 5. 01:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Mobimouse
2023. jan. 5. 12:30
 6/7 A kérdező kommentje:
Olyan alkalmazás kellene, ami független a chrome-tól és nem beépített. Persze használhatja a Google motorját, az mindegy mi fordít.
2023. jan. 5. 12:42
 7/7 A kérdező kommentje:

Megtaláltam amire szükségem volt.

DeepL translator for windows.

2023. jan. 5. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!