Fedora 37-re hogyan lehetne feltelepíteni a legújabb és teljes Audacityt?
Figyelt kérdés
A repoban sajna csak a 3.1.3-as verzió van, ráadásul abból is egy lebutított verzió, mert nincs benne FFMPEG támogatás. Ha meg akarok nyitni valamit, ami nem wav, mp3 vagy flac, akkor hibát dob, illetve a beállítások közt megnézve rájöttem, hogy nincs benne FFMPEG támogatás. Azt írja, hogy "FFMPEG support not compiled in". Fedorán még az FFMPEG is lebutított, asszem ffmpeg-free a csomag neve, de RPM Fusion-ből telepítettem a teljes FFMPEG-t, szóval az megvan. Sajna az Audacityből nem látok másik verziót, csak ezt. Archról váltottam Fedorára, és hát Arch-on már az újabb Audacity van (merthogy azóta volt már nagyobb frissítése is, jelentősen változott), méghozzá FFMPEG támogatással. Próbáltam keresni valami step by step tutorialt az Audacity forráskódból fordításához, de sajna azt se találtam. Snap, Flatpak, AppImage nem érdekel!2023. jan. 2. 21:10
1/3 anonim válasza:
Terminálos letöltéssel/frissítéssel próbálkoztál már?
2/3 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!