Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Erre van valami megoldás?

Erre van valami megoldás?

Figyelt kérdés

Egy játék programot elvesztettem egy újra telepités alkalmából.Hónapokig klerestem majd letöltöttem és egy kis vacakolás után sikerült vele játszanom.Nagyon megörültem a sikeremnek és egy pendrájra el akartam menteni.És így kezdödött a probléma.Megnyitottam a fájlt tartalmazó mappát és egy " új mappa "-ba beleraktam gondolván így nem részletekbe van mentve.A gondolat jónak tűnt,de csak tünt,ezzel kinyirtam a programot.Mivel nem értek igazán a pc-hez így sikeresen használhatatlanná tettem a sok hónapos keresgélésem.Próbálkoztam a helyre állitásal sikertelenül.Mindig azt írja ki : " A link nem található,tőrli a parancsikont? " Töröljem vagy van valami megoldás a helyre állitással?

Nagyon szomorú lettem mert szerettem nagyon azt a játékot és már évek óta játszottam vele,de én badar süket fajd nem csináltam biztonsági másolatot róla.

Segítsetek!

2023. jan. 2. 21:07
 1/5 anonim ***** válasza:
A pendrive-ra a leírásod alapján a parancsikont másoltad, nem pedig a .exe fájlt ami a tényleges játék. Ha újra le tudod tölteni a programot akkor a .exe fájlt másold át legközelebb.
2023. jan. 2. 21:11
 2/5 A kérdező kommentje:
1 / Nem a parancsikont másoltam át ha nem a mappa tartalmát.Tehát az egész játék programot.Csak a parancsikon másolása egyenlő a semmivel.Olvasd el figyelmesebben mégegyszer amit írtam.Bocs,szia. BUÉK
2023. jan. 2. 22:14
 3/5 anonim ***** válasza:
BÚÉK neked is. Azt értettem hogy a mappát másoltad át, de úgy gondoltam persze mint írtad mostmár tudom tévesen hogy a parancsikon volt benne az exe kivételével. Azért feltételezett ezt mert a hibauzenet amit kapsz az abból ered hogy nincs fizikálisan futtatható program az adott gépen. A parancsikont hova helyezted? A pendriveon lévő exe-bol készítetted a hivatkozást?
2023. jan. 2. 22:26
 4/5 anonim ***** válasza:
*Feltételezetem
2023. jan. 2. 22:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Már megoldottam a problémát,egy kicsit körbe jártam mint pék kutyája az oriás kiflit és működik a játék és nem fizettem érte egy garast sem.Nem volt egyszerű kijátszani a programot,el telt néhány nap a próbálkozásokkal de feltelepitettem és el is mentettem inységesebb időkre.
2023. jan. 4. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!