Meintibor83 kérdése:
Melyik a megfelelő (lehetőleg ingyenes) szoftver, amely meg tud tisztítani egy filmzene intro-t a háttérzajoktól?
Figyelt kérdés
Konkrétan a Republika Dubrovnik-ra gondolok: https://www.youtube.com/watch?v=OluB7sDKKRM
Nagyon jól eltalált zene és be is állítanám csengőhangnak, de a tűzropogás stb... idegesítenek. Minden jó indulatú, hasznos javaslatot köszönök szépen. (aki meg csak az időmet próbálja pazarolni, az a javaslatával meg a s*ggével tehet egy közös dolgot... - sajnos ezt is ki kell írni)
2023. jan. 1. 14:30
2/3 anonim válasza:
Mennyi ideig szokott csörögni a telód, hogy meghalld a ropogást?
3/3 anonim válasza:
Én végignéztem, nem nagyon hallottam semmi olyat, amit kifogásolsz(egyébként tényleg nem rossz zene). Hacsak az elején az az 1-2 másodperc. De azt az Audacity-vel simán le tudod vágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!