Nem támogatott formátum?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a filmet és azt írja a tv hogy nem támogatott formátum. (telo és onnan pendrivera onnan pedig tvre)2022. dec. 29. 18:16
1/5 anonim válasza:
Kimaradt egy-két fontos infó, mi a tv pontos típusa és milyen mobillal vetted fel a videót?
2/5 anonim válasza:
Nem felvette, letöltötte. Mondjuk azt jó lenne tudni, hogy a film formátuma (legalább annyit, hogy mi a fájl név vége, .mkv?)
3/5 anonim válasza:
Mi a kérdés itt egyáltalán?
Azt írja hogy nem támogatott formátum, mert a tv által nem támogatott formátumot próbálsz lejátszani. Nézd meg a tv leírásában, hogy milyen médiaformátumok lejátszását támogatja, és használj olyat.
4/5 anonim válasza:
Én sem értem mi a kérdés. Olyan formátumot töltöttél le amit a TV nem kezel. Ennyi, vége a történetnek.
5/5 anonim válasza:
Konvertáld át a film formátumát olyanná ami támogatja.
Egy tipp:
Mp4-et minden mai tv támogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!