Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van lehetoseg arra, hogy a...

Van lehetoseg arra, hogy a Traff park játékot letoltsem?

Figyelt kérdés
Kicsikent sokat jatszottam vele, szeretnek nosztalgiazni egy kicsit de az oldal sajnos megszűnt.

2022. dec. 28. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha nem tette közzé a fájljait a fejlesztő/üzemeltető, akkor nem. Most már utólag hiába próbálná bárki a weboldalból kinyerni, ha azt 2 éve megszüntették. Esetleg megpróbálhatod a kapcsolatfelvételt, hátha kiadják futtatható formátumban, de az a viselkedés alapján amit sok üzemeltető tanúsított*, nincs rá sok esély.

*3 évet adott az Adobe arra, hogy álljanak át más formátumra az oldalak és fejlesztők, így lett volna lehetőség megcsinálni majd folytatni tovább flash helyett valami más alapon, és sokan inkább hagyták az egészet meghalni, mert ez volt a legegyszerűbb megoldás gyorsan és ingyen - nem csinálni semmit.

2022. dec. 28. 13:07
 2/5 anonim ***** válasza:

TALÁN a web.archive.org-on rá tudsz keresni. Bár ha Flash alapú, nagy eséllyel sima böngészővel nem fogod tudni futtatni.

OFF1: #1 teljesen helytálló, amit írt. Sajnos sokan egyszer elkészítették a játékukat, onnantól fogva pedig tojtak az egészre. Jó ideje tudni lehetett, hogy a Flash meg fog szűnni. Nem csak 3 év, hanem ha az első ezzel kapcsolatos híreket megnézzük, ennél több állt a fejlesztők rendelkezésére. Elsöprő többségük semmit nem tett. Volt, amelyik azért, mert igazából rég elfelejtette, hogy valaha készített egy Flash-játékot, és azóta már nincs is kedve / ideje / kapacitása foglalkozni vele. És vannak, akik puszta hanyagságból nem váltottak. Nem csak játékok esetében. Aztán csodálkoztak, hogy egyik napról a másikra nem működött a weboldaluk fele...

OFF2: Azért az is gusztustalan, amilyen boszorkányüldözés folyt a Flash ellen. Ő lett az első számú közellenség, és szent ügynek tekintették, hogy még az írmagját is kiirtsák. Az összes elterjedtebb böngésző olyan frissítéseket adott ki menten, ami élből tilt minden Flasht. Úgy gondolom, ez azért túlzás volt. Oké, nem támogatott, de ettől még engedhették volna a futtatásukat. Még ha közvetlenül biztonsági okokból nem is, de mondjuk tehettek volna ilyen beállítási lehetőséget a böngészőkbe.

2022. dec. 28. 14:14
 3/5 A kérdező kommentje:
A web.archive.org-ot hogyan kell használni?
2022. dec. 28. 17:00
 4/5 Peti59 válasza:
Sajnos a webarchive-os verziója próbál a hivatalos oldalról leszedni egy .swf fájlt, ami már nincs lementve a webarchive-on úgyhogy szerintem örökre elveszett
2023. dec. 23. 16:39
 5/5 Baglyos_Lajos válasza:
Sziasztok en megprobaltam archive org-vel es ott visszatekertem a datumot 2019-re es amugy toltotdott nem irt hibauzenetrt meg semmi de kb 25 percig hagytam ugy es semmi nem tortent.. nezek vmi flash-potlekot es holnao probalkozom meg de nem tudom
tegnap 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!