Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Elfutna a gépemen a Windows...

Elfutna a gépemen a Windows 7? Mit jelent, hogy 86 bites és 64 bites?

Figyelt kérdés
A processzor és a memória megfelel a gépigényének, de a videókártya nem, mivel laptopom van és sosem játszok rajta nem volt szempont,hogy jó videókártya legyen benne, így csak 64 mb-os. A 7-nek elméletieg 128as kell. Fog ez valamilyen gondot okozni? Honnan tudom meg,hogy 86 bites vagy 64 bites verzió kell a gépemnek?
2010. okt. 1. 22:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

elfutna :)

86 bites op rendszer nem létezik :)

:))

a win 7 meg elfut 64mbos videókártyán is

csak a ram proci és a winyó legyen megfelelö

2010. okt. 1. 22:20
 2/12 anonim ***** válasza:

igen, települni fog. 32 bites, nem 86, ez a processzor architektúrájára utal. google-ön nézz utána, hogy a 32 bitest mér x86nak jelzik.

előfordulhat, hogy az aero felület nem fog megfelelően futni, de szerintem ettől se kell tartani. nekem is intel gma videókártya van a laposomban, mert főként munkára használom, de az oprendszerek eddig nem keveselték.

2010. okt. 1. 22:22
 3/12 anonim ***** válasza:

"Töltse le és futtassa a Windows 7 Upgrade Advisor alkalmazást annak érdekében, hogy megtudja, hogy a számítógép készen áll-e a Windows 7 rendszer telepítésére, vannak-e a hardverrel, az eszközökkel és a telepített programokkal kapcsolatos ismert kompatibilitási problémák, valamint hogy milyen teendői vannak a frissítést megelőzően."

[link]

2010. okt. 1. 22:31
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi nektek:) Bocsi, azt hittem az x86 azt jelzi,hogy 86 bit:) Nem értek annyira hozzá:) Hol nézzem meg, hogy nekem melyik bites a megfelelő?
2010. okt. 1. 22:32
 5/12 anonim ***** válasza:
Milyen processzor van a gépedben. Ha nem tudod eldénteni, a 32 bites (x86) mindenképpen megfelelő.
2010. okt. 1. 22:41
 6/12 A kérdező kommentje:
Duplaprocis a gépem. 2-szer 2 Ghz.
2010. okt. 1. 22:43
 7/12 A kérdező kommentje:
Ja és még annyi, hogy melyik fajtáját ajánlanátok? Az ultimate, enterprise? Vagy melyiket?
2010. okt. 1. 22:46
 8/12 anonim ***** válasza:

ultimateből több van, professionalból meg kiszedték a fölösleges memóriazabáló dolgokat. tapasztald ki, ja és remélem jogtisztát raksz rá!

ha más nem, egyetemi hallgatóként (tegyük fel) jogosult vagy igényelni jogtiszta windows licenset: [link]

2010. okt. 1. 22:51
 9/12 anonim ***** válasza:

Az hogy dupla processzoros, azzal nem vagyunk előrébb. Nagyon régen léteznek több processzoros gépek, elsősorban szerverek. Ha viszont elbaltáztad az infót és igazából egy darab kétmagos processzor van a gépedben, mostanában ez a gyakori, ezzel előrébb vagyunk. Forgalomban lévő összes többmagos processzor 64 bites, tehát rakhatsz rá 64 bites operációs rendszert.

Hogy melyik verziót? Hogy a fenébe tudjuk mi, hogy mire van szükséged? Tessék, válaszd ki magadnak:

[link]

2010. okt. 1. 22:58
 10/12 anonim ***** válasza:
cáfolnám az előzőt, nekem 2magos, 32 bites pentium van a laptopban (T4200) :)
2010. okt. 1. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!