Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Divat még tlaunchert használni...

Divat még tlaunchert használni 2023-ban?

Figyelt kérdés
Ha valaki nem tudná ez egy ingyenes minecraft launcher

2022. dec. 26. 00:14
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
30 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
68%

"ez egy ingyenes minecraft launcher"

Nem. Ez úgy helyes, hogy a májnkráft tört kalóz változata.

2022. dec. 26. 00:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Sokan használják szerintem
2022. dec. 26. 03:55
 3/10 anonim ***** válasza:
93%

Tört változatok közül az egyik legnépszerűbb.

Hogy divat -e vagy sem az mitől függ? Népszerű, könnynek kezelhető, előre ott van a launcherben csomó mod, optifine, szerverek, szóval igen, ha nem akarod megvenni a játékot akkor ez az egyik legjobb.

2022. dec. 26. 03:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Akinek nincs eredeti Minecraftja, többnyire tlaunchert használ. Én 9,5 éve Minecraftozom (most 18 vagyok), először olyasmit használtam, mint CoolCraft, LegendaryMC, MesterMC, DiceCraft stb., melyek saját launcherrel rendelkeztek.

Aztán nagyjából 4-5 évig használtam Tlaunchert (is), majd 2019 óta eredeti Minecraftot használok.

Egyébként ha játszom négy barátommal, ötünk közül csak nekem van meg az eredeti, a többiek Tlaunchert használnak.

2022. dec. 26. 09:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Sokan használják. De nem az számít hogy divat e
2022. dec. 26. 11:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

én 2015-ben TeamExtreme launcherrel kezdtem, majd Shiginimát használtam, ezek mára már eltűntek a föld felszínéről...

ezután jó ideig használtam a TLaunchert, az az egyetlen tört launcher, aminek létezését megengedi a Mojang, 2021 óta eredetis vagyok.

2022. dec. 26. 13:54
 7/10 anonim ***** válasza:
78%

"Divat még tlaunchert használni 2023-ban?"

Egyelőre még csak 2022-t írunk. Majd jövőre megmondom.

2022. dec. 26. 20:55
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én váltottam "TL legacy" -ra, az volt az eredeti tlauncher, csak mint olyan, egy cég úgymond ellopta, letrademarkolta, és az eredeti készítő kénytelen volt megváltoztatni a launcher nevét. Azt mondják a Tlauncher vírusos is, ami biztos a TL legacy gyorsabb, kicsit a játékot is gyorsabban futtatja, és nem valószínű hogy vannak benne képmrogramok, mivel egy nonprofit projekt, ellentétben a Tlauncherrel, amin azért jól keresnek.
2022. dec. 27. 09:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A Tlauncher orosz fejlesztés. OLvastam róla, hogy hozzá nyúl a Windows biztonsági beállításaihoz, azóta kerülöm. A TeamExtreme még fent van a neten, a legújabb verzióhoz. Én egyébként sokáig TL-t használtam, majd váltottam TE-re, amióta megvan az eredeti csak azt használom.
2023. jan. 3. 16:16
 10/10 anonim válasza:
100%
Hát figyelj, ha nem akarsz 8-9000Ft-t kiadni egy eredetire, akkor megéri mivel ingyenes. Én is a TL-t használom, és semmi bajom nincs vele. Annyiban másabb, hogy nem tudsz eredeti szerverekre fel menni. De azon kívül nem sok. És plusz meg spórolsz pár ezer forintot is.
2023. okt. 11. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!