Mit tudok csinálni az ilyen fájlokkal?
Figyelt kérdés
letöltöttem egy filmet ami darabolva van,általában az ilyen fájlokat kiszoktam csomagolni,de ez nem zip vagy rar fájl,hanem számokból áll 7 részből áll a film,és ez van írva a fájlnévhez 001 002 003 és így tovább,próbáltam megnyitni kibontani,de azt írja ki,hogy az archivum vagy ismeretlen formátum vagy sérült,mit lehet tenni?2010. okt. 1. 19:42
1/8 anonim válasza:
Total Commanderrel van darabolva. Azzal tudod egyesíteni.
2/8 A kérdező kommentje:
biztos?? csakhogy megnyugodjak régóta kerestem.
2010. okt. 1. 19:59
3/8 anonim válasza:
biztos!
TC -ben, az első kijelölése után( bal klikk) Fájl menü, Fáljegyesítés...
4/8 A kérdező kommentje:
és egyesítés után mit lehet vele tenni?
2010. okt. 1. 20:06
5/8 A kérdező kommentje:
a könyvtár fát azt nem tudom megváltoztatni? mert az nekem nem jó.
2010. okt. 1. 20:08
6/8 anonim válasza:
egyesítés után, ha RAR fájkiterjesztésű archívumot kaptál csomagold ki, akár a TC-vel vagy 7Zip, WinRAR progival, ha ISO -t, akkor tedd be Deamon Toolsba.
7/8 A kérdező kommentje:
ISO fájl,bocsi rosszul írtam az előbb,ez DVD film.
2010. okt. 2. 09:59
8/8 A kérdező kommentje:
és ha betettem a daemon toolsba mit tegyek utána? mert szeretném kiírni DVD-re,de előtte ráégetni magyar szinkront mert francia film.
2010. okt. 3. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!