Hogyan lehet rávenni a Windows XP-t, hogy bekapcsoláskor az internetről frissítse az időt?
A fenti program egy nagy túró, és ha jó lenne, akkor se lenne alkalmas a probléma megoldására!
Valami más ötlet?
Látom, hogy a kérdés régi, de arra az esetre, ha más is ide találva erre a problémára keresve (úgy, mint én), megválaszolom.
Nekem is ez a problémám adódott, és hosszas keresgélés után találtam egy szoftvert, ami alkalmas a megoldására!!
Itt beállíthatod, hogy milyen ország szerverével, milyen időközönként szinkronizáljon, és ami a legjobb:
A használatról, ha nem akarod végigolvasni az angol nyelvű manualt: a Settings menüpontban megadhatod, hogy a Win indításakor automatikusan elinduljon a program, elvégezze a szinkronizálást, és lépjen is ki - így egyáltalán nem zavaró, és kényelmes a használata :) Most próbáltam ki a laptopomon, és működik!!! A Settings-ben az Automatic Launch Settings alpontban minden checkboxot pipálj ki, majd nyomd meg az Apply gombot.
Remélem, segít a válasz - az első hozzászóló okoskodásaihoz pedig csak annyit, hogy flegmán okoskodni biztos nagyon menő, de nem mindig old meg egy 200 HUF-os elem egy ilyen problémát. Pl. régi noti esetén, ahol beszerezhetetlen a bios elem a csere költségeiről nem is beszélve, és távoli ismerős esetén, aki nem igazán jártas a gépszerelésben, így kénytelen vagyok neki szoftveres megoldást nyújtani távolról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!