Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért csinálja ezt a tálcám?

Miért csinálja ezt a tálcám?

Figyelt kérdés
pontosan ma kezdte el azt csinálni a tálcám hogy nem jön elő, mivel én szeretem a letisztult dolgokat és rendelkezem WallpaperEnginevel ezért nekem sem asztali ikonok nincsenek megjelenítve sem a tálca, csak akkor jön elő ha lehúzom az egeret, viszont ma reggel valamiért akárhogyan akartam előhúzni a tálcát nem sikerült, pl ha youtoboztam nem jött elő, viszont észrevettem hogy előjön, de én azt nem látom. kitettem teljes képernyőről az ablakot majd úgy láttam hogy lényegében feljön a tálcám csak az ablak mögött, mi lehet a probléma? Valaki tud segíteni, nagyon fontos lenne mert nagyon zavaró!
2022. dec. 13. 19:38
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Windows 10-en van ez a jelenség.
2022. dec. 13. 19:39
 2/21 anonim ***** válasza:

Egy mostani windows frissítésben voltak a tálca megjelenítésében bugok, esetlen nem frissített a géped, mielőtt elkezdett így viselkedni?

Ha beállítod, hogy mindig látszódjon a tálca, akkor egyébként rendben ott van?

2022. dec. 20. 11:55
 3/21 A kérdező kommentje:
Nos, igen nemrégiben frissítettem egyet a gépen, és azóta ilyen, egyébként ha sima módban használom a tálcát akkor is néha csinál olyat hogy addig nem látom a tálcát amég pl a Chromera nem kattintok, utána felugrik egyből. Esetleg ezt a frissítést hogy lehetne orvosolni hogy ne legyen bugos?
2022. dec. 20. 16:02
 4/21 anonim ***** válasza:

[link]

Ez alapján mondtam, itt azt írják, hogy "Investigating", vagyis nem tudják még az okát

2022. dec. 20. 16:10
 5/21 A kérdező kommentje:
Értem, és akkor addig így szenvednem kell a tálcával míg nem érkezik újabb frissítés javítással együtt?
2022. dec. 20. 16:56
 6/21 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy egyébként nem ez az oka, mert ahogy nézem azért nem teljesen ugyanazok a jelenségek.

[link]

Itt azt írják, hogy a render legyen directx11, de opengl

[link]

Itt az első válasz az nvidia overlay cuccot kapcsolja ki

A második annyit csinált, hogy fentre rakta a taskbart, majd vissza alulra

Van olyan válasz, aki újraindította az explorer (ezt gép újraindítással is lehet)

2022. dec. 20. 17:18
 7/21 A kérdező kommentje:
értem, és az én esetembe mit kéne csinálnom? Újra indítás semmit nem ért, és még néha a sima tálcát, ami passzívan kéne lássak néha azt is "bebugolva" jeleníti meg vagyis ablak mögött, tehát én nem látom, csak az ablakot, ilyenkor az ablakra kell kattintsak és felugrik.
2022. dec. 20. 17:48
 8/21 anonim ***** válasza:

Én először megnézném a WallpaperEngine beállításainál, hogy directx11-e a renderer (bocsánat, az előző válaszomból lemaradt, hogy ez erre értendő), ha nem, akkor arra állítanám, majd újraindítás

Ha ez nem segít, akkor (nvidia vidi kari esetén) megnézném az nvidia control panelben, hogy az overlay be van-e kapcsolva, ha igen, akkor kikapcsolnám, majd újraindítás

Ha ez se segít, akkor megpróbálnám a tálca arrébb mozgatása trükköt, hátha az segít (vagy lehet ezzel is kezdeni, mert ez a legegyszerűbb)

2022. dec. 20. 17:52
 9/21 A kérdező kommentje:
Hát WallPaper Enginebe olyan beállítást találtam hogy Prefer DirectShow LAV, a többit most nézem majd meg, de addig tegyem át erre a DirectShow cuccosra, hátha működik így majd újra indítás?
2022. dec. 20. 18:05
 10/21 anonim ***** válasza:
Ez codec-ekkel kapcsolatos dolognak tűnik, és kell hozzá külön telepíteni a LAV-ot, szerintem ezt hagyd úgy ahogy van
2022. dec. 20. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!