Windows XP SZÍN CODE? LENT!?
Figyelt kérdés
Telepítettem egy Rainmeter nevű progit..ami nagyon hasznos:D rakok fel képet is ha valakit még érdeklne a dolog.. na szóval szeretném egy kicsit egyedivé tenni..ugy h át alakítom színeit stb.. ehez kellenének a szín kódok
itt a kép : [link]
2010. okt. 1. 07:59
1/2 anonim válasza:
RGB színkódok?
Ezek a piros (Red), zöld (Green) és a kék (Blue) keverékéből vannak összerakva. (A színek neveiből jön az RGB). Általában 16-os számrendszerbeli számokkal vannak megadva... Ehhez gondolom nem értesz inkább nem is magyarázom tovább :P
Használd ezt.
2/2 A kérdező kommentje:
hát értek hozzá :D egy kicsit:Dtudom mi az az RGB.. és tudom hogy nekem kell ki ''keverni'' a színeket, a kódók alapján de itt igy vabn meg adva 25, 250, 250, 10 ? aszem ha jl emlékszem tudom h ebeb bele tartozik a mélység,ésvilágosság meg stb.. de azért köszi;) a linket pedig köszi
2010. okt. 2. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!