Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » PC külső hangkártya helytelen...

PC külső hangkártya helytelen működésének mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Vásároltam egy usb-s külső hangkártyát 5.1 hangzás miatt 5.1 hangfalszettre van rákötve ahogy kell. Program neve ami müködteti ezt a külső hangkártyát Xear Audio Center, problémám az hogy ezzel a programmal tökéletesen szólnak a hangszórók ahogy amikor amelyiknek kell a sajt hangtesztjével. De ha youtuben nézek hangtesztet vagy youtuberől letöltöm a hangtesztet akkor már nem jó, sőt rengetek videó lejátszó programot probáltam már írok pár példát: VLC media player, media player classic, KMPlayer, AVS media player, beállítottam mindet ahogy kell hogy 5.1 hangzás legyen, de egyiknél sem jó, mindnél ugyan olyan a hang csak a bal első és center hangszórók szólnak, pedig direkt csak 5.1 hangzású videókat, filmeket töltöttem le de mégsem jók. Mi lehet a hiba ?

Válaszokat előre is köszönöm.

2022. dec. 12. 17:51
 1/3 anonim ***** válasza:
A YouTube sztereó, azzal ne is próbálkozz. Tegyél be egy 5.1-es hangú DVD-t a gépbe és VLC-vel indítsd el, vagy egy biztosan 5.1-es hangú filmet, úgy már jónak kell lennie. Sztereó hangnál csak a két front fog szólni.
2022. dec. 12. 19:38
 2/3 A kérdező kommentje:

Tettem be 5.1-es hangú filmet de akkor is csak a bal első és a center szólt.

Többel is próbálkoztam de sikertelenül.

2022. dec. 12. 20:08
 3/3 anonim ***** válasza:

A windows hangkeverőjében is van valahogy hangszóró beállítás, ott is nézd meg.

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=rsWlPk0-riI

2022. dec. 19. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!