Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Win 10 különös hiba?

Win 10 különös hiba?

Figyelt kérdés

Ma reggel kapcsoltam be a gépet, Win 10 dobott egy BSOD-ot MEMORY_MANAGENT címszóval.

Utána újraindult és bekapcsolt, igaz kicsit sokat töltött.

BSOD wieverrel meglestem ntoskrnl.exe 0x0000001a error volt.

Utána párszor kikapcsoltam sé vissza viszont máshogy indul mint régen.

Régen ugye bejött az alaplap logoja és utána alatta nekiállt körbe menni a kis karika, majd átváltott Win háttérre és ott picit még karika és kész.

Most két verzió van, bejön a lap logoja, nincs alatta töltésjelző karika, Win háttér bejön rövid töltéssel és kész, vagy néha ugyanígy, csak Win háttérrel sokkal hosszabban tölt.

Amit próbáltam, volt egy Win frissítés, ráengedtem, új VGA driver, win memory toolja lefutott.

Gép működik, de ugyanúgy máshogy indul mint régen.

Mi lehet ennek az oka?

2022. dec. 12. 10:07
 1/7 anonim ***** válasza:
A gyorsindítást kapcsold ki, az zavarja meg szerintem.
2022. dec. 12. 10:20
 2/7 A kérdező kommentje:

Másfél éve üzemelt így a gép, eddig nem volt semmi hasonló, bár nem tudom gyorsindítás be van-e kapcsolva.

Most tesztelgettem, mióta kiírtam a kérdést kb 50-szer kikapcsoltam majd be, az indítást a csippanástól az asztal megjelenéséig mértem, az másodpercre mindig ugyanannyi volt már, viszont az totál random, hogy miként tölt be, tehát hogy az alaplap logoja alatt megjelenik a töltésmutató karika vagy sem.

2022. dec. 12. 10:28
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Esetleg a ccleanert szedd le, a rendszerleírót futtasd le és engedd hogy javítsa ki, nekem volt hogy ez segített
2022. dec. 12. 11:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Egy próbát teszek vele.
2022. dec. 12. 11:51
 5/7 anonim ***** válasza:

EZT a hibát jelzi:

[link]

Futtasd le és csináld meg, amit tanácsol.

2022. dec. 12. 22:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Nekem teljesen más kód volt.
2022. dec. 12. 22:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez a memóriakezelési hiba:

[link]

2022. dec. 12. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!