Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hangmódosítás programmal?

Deejaydave kérdése:

Hangmódosítás programmal?

Figyelt kérdés
Vettem egy zenekari keverőpultot amit usb-n tudok a számítógépre kötni, hogy tudjak vele műsort felvenni és ezen keresztül megy a mikrofon jele is. Tudtok e olyan programot, amivel lehetne a hangot/hangszínt stb módosítani real time-ban, tehát nem utólagosan, hanem élőben.

2022. dec. 11. 19:36
 1/5 anonim ***** válasza:
A mixeren (ha nem egy 1000 Ft-os vacak), vannak erre kezelőszervek, EQ néven keresd, azokkal be tudod lőni a hangszínt.
2022. dec. 11. 21:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Szoftveresen szerintem vállalhatatlan lesz a késés.
2022. dec. 11. 23:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi a neve, de sima PC-re is létezik ilyen program, pl. Kitboga nevű youtube-er is használ valamit
2022. dec. 12. 02:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Este volt egy kísérletem és igen ez volt a bajom, hogy késett a hang és baromi zavaró volt
2022. dec. 12. 06:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Kétféle megoldás létezik. Az egyik valami combos DSP hangkártya (UAD meg Protools tud működni), a másik meg párszázért sokcsatornás RME hangkártya, és pluginekre ügyelni, hogy mind 0 késésű legyen (Ableton pl hoverre mutatja státuszon)
2022. dec. 12. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!