Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Driver frissítés csak Windows...

Driver frissítés csak Windows 11-en?

Figyelt kérdés
Üdv. Vettem egy Asus Gamer laptopot és Windows 10-et, és a telepítésnél feltűnt, hogy az Asus honlapján csak a Windows 11-hez van driver. Leszedtem a Myasus programot és ez alapján minden naprakész, az eszközkezelőben sem látok semmi hibát. A processzorhoz és a videokártyához szedtem le manuálisan drivert, de ezek sem voltak azelőtt hibaként feltüntetve. Honnan tudhatom így, hogy mindent jól csináltam? Vagy ez csak egy marketing lenne az Asus részéről, hogy frissítsen mindenki a Windows 11-re?
2022. dec. 11. 18:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Sok driverhez nem adnak támogatást régebbi rendszerekhez, de ez nem azt jelenti, hogy ne működne vele az eszköz. A Windows driverrendszere nem változott számottevően az elmúlt években, szóval még az sem kizárt, hogy egy Windows 11-es driver működhet Windows 7, vagy akár Vista alatt is.
2022. dec. 11. 20:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha az eszközkezelőben minden rendben, akkor kb. semmi dolgod.
2022. dec. 11. 20:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, felpontoztam mindkét választ.
2022. dec. 11. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!