Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen a Bereal a snapchathez...

Milyen a Bereal a snapchathez képest?

Figyelt kérdés
Engem a Snapchat nagyon idegesített. Most meg sokan mondják nekem, hogy a Bereal másabb, jobb. Mik a ti tapasztalataitok?

2022. dec. 8. 22:54
 1/5 anonim válasza:
72%
sokkal őszintébb és talán még van értelme, a snapen sokan csak minden nap egy fekete kepen küldenek streaknek. a bereal vioszont fun
2022. dec. 8. 23:20
 2/5 anonim válasza:
én is jobban szeretem, snapen sokszor elvesztettem a streakeket mert elfelejtettem megnyitni +nem érdekeltek a sima fekete képek. a bereal értesítést küld minden nap, +itt nem nagyon lehet csak a legjobbat mutatni magadból. Ha a wc-n ülsz mikor jön az értesítés, a wc-n küldesz képet. jobban belelász a barátaid életébe
2022. dec. 29. 22:23
 3/5 anonim válasza:

Én szeretem a snapchatet és a berealt is.

A snapen mindig is utáltam, ha valaki nem nyitotta meg amit küldtem, de elvárta, hogy menjen a streak, illetve figyelte a mozzanataim.

Berealen azokat adsz magadhoz akiket ismersz (jobb esetben) es ahhoz hogy lasd masok mit posztoltak, neked is kuldened kell kepet. Kevesen kuldenek is szerencsere fekete kepet, en ezt szeretem benne

2022. dec. 31. 23:38
 4/5 anonim válasza:
Jobb és menőbb :)
2023. febr. 28. 18:52
 5/5 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik továbbra.Egész jól megvan csinálva ez a előlapi/hátlapi fotózkodás :).
2023. nov. 5. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!