Milyen a Bereal a snapchathez képest?
Figyelt kérdés
Engem a Snapchat nagyon idegesített. Most meg sokan mondják nekem, hogy a Bereal másabb, jobb. Mik a ti tapasztalataitok?2022. dec. 8. 22:54
1/5 anonim válasza:
sokkal őszintébb és talán még van értelme, a snapen sokan csak minden nap egy fekete kepen küldenek streaknek. a bereal vioszont fun
2/5 anonim válasza:
én is jobban szeretem, snapen sokszor elvesztettem a streakeket mert elfelejtettem megnyitni +nem érdekeltek a sima fekete képek. a bereal értesítést küld minden nap, +itt nem nagyon lehet csak a legjobbat mutatni magadból. Ha a wc-n ülsz mikor jön az értesítés, a wc-n küldesz képet. jobban belelász a barátaid életébe
3/5 anonim válasza:
Én szeretem a snapchatet és a berealt is.
A snapen mindig is utáltam, ha valaki nem nyitotta meg amit küldtem, de elvárta, hogy menjen a streak, illetve figyelte a mozzanataim.
Berealen azokat adsz magadhoz akiket ismersz (jobb esetben) es ahhoz hogy lasd masok mit posztoltak, neked is kuldened kell kepet. Kevesen kuldenek is szerencsere fekete kepet, en ezt szeretem benne
5/5 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik továbbra.Egész jól megvan csinálva ez a előlapi/hátlapi fotózkodás :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!