Hogyan tudom aktiválni a Windowst?
Új Windowst 10 telepítettek a gépemre amikór felújították.
Amikor a gépházban az aktiválásra kattintok azt az üzenetet kapom, hogy nincs termékkulcs az eszközön. Mit tegyek? Mi van ha nem aktiválom?
Akkor gondolom lemezen vetted. Azon sem volt semmilyen licenckulcs, se csomagoláson?
Itt egy példa így néz ki egy licenckulcs:
Lehet, hogy tényleg kidobtad? :D
Odaadtam a szervizesnek és késszen kaptam meg.
Életemben nem láttam még licenckulcsot. Ez a fotó sokat segített. Köszi.
Bizony bizony lehet, hogy tényleg kidobtam. :(
Sajnos sok mindent nem tudsz...
Veszel újat. Én találtam 1755 Ft-ért Windows 10 Home-hoz.
Vagy valami aktivátorral beaktiválod, de persze az nem legális.
Eredeti jogtiszta kulccsal egyszer kell csak beaktiválni és ha később újratelepíted, már nem muszáj beírni újra a kódot, mert megjegyzi, hogy már be volt aktiválva. Ha csak nem cserélsz alaplapot, mert alaplap alapján jegyzi meg a kulcsot a rendszer.
Ettől függetlenül ne dobd el soha az aktiváló kulcsokat, mindig őrizd meg, főleg a Windowshoz.
"Microsoft nem forgalmaz termékkulcsokat önálló termékként. Ha termékkulcsokat kínáló aukciós webhelyeket, online apróhirdetéseket vagy más weblapokat lát, az azt jelenti, hogy a kulcsok valószínűleg lopottak vagy hamisak."
Óvakodjon a külön megvásárolható termékkulcsoktól
Nem tudtam hogyan néz ki egy aktiváló kulcs sőt nem is gondoltam, hogy nekem ilyennel kell foglalkoznom. :(
Korábban kb 10 éve úgy vettem a gépem, hogy már aktiválva volt a 8-as.
Ha hivatalosan vettem esetleg kérhetek segítséget a Microsofttól? Küldhetnek másikat? A gépemet nyugodtan átnézhetik-legálisan vettem.
Ha csak a vízjelet szeretném eltüntetni azt hogyan tudom a leg egyszerűbben?
Már egy hete evvel az ativálással kínlódsz. 3 féle aktiválási mód is le lett írva hogyan lehet - privát üzenetben is.
Ha ennyire nem értesz hozzá ne kínlódj tovább, hanem kérj meg valakit aki ért hozzá.
"Ha ennyire nem értesz hozzá ne kínlódj tovább, hanem kérj meg valakit aki ért hozzá."
Épp ezt teszi...
Ha elolvastad volna a korábbi válaszokat rájönnél, hogy már rég nem ez a fő probléma, hogy nem tudja hogy kell aktiválni...
Megpróbálhatod, de szerintem nem fognak segíteni. De ki tudja... Ha a számla meg van róla, hogy hol és mikor vetted, akkor lehet segítenek, de nem sok esélyt adok neki, hogy ennyivel beérik...
A vízjel eltüntetést leírtam a #3. válasz második felében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!