Hogyan tudok ncore-on regisztrálni?
A meghívásról:
• Meghívókód generálására Elite vagy magasabb rangú felhasználók jogosultak (Prémium státusz időtartama alatt alacsonyabb rangú felhasználók is).
• Egy meghívókód generálása 15000 pontba kerül, prémiummal 5000 pontba.
• Egy időben egyszerre maximum 10 meghívókóddal rendelkezhet mindenki!
• Az 1 napon belül fel nem használt meghívókódot visszavonjuk, az elköltött pontokat visszaadjuk.
• A meghívó felelősséggel tartozik a meghívottjaiért! Nagyobb szabálytalanságok esetén (pl.: aránycsalás, meghívók árusítása, kitiltott felhasználók meghívása) a meghívó is büntetésben részesülhet!
• Meghívó árulása, cserélése, meghívókód publikus megosztása külső fórumokon, oldalakon azonnali törlést von maga után és szigorúan tilos!
Elite:
Követelmények:
• Több, mint 52 hete regisztrált
• Legalább 1 TiB feltöltött adatmennyiséggel rendelkezik
• Havi helyezése jobb, mint 50 000
Összehasonlításképp én random mezei felhasználóként így állok:
Regisztrált: 1 éve 46 hete
Helyezés: 753479.
Feltöltés: 80.65 MiB
Pontok száma: 61702
Ritkán töltök le felkapott torrentet.
Ha nincs olyan ismerősöd, aki regisztrálva van az oldalra, akkor érdemes lehet meghívó cserélő oldalakon körülnézni (ha még léteznek).
Én 15 évvel ez előtt ilyenen keresztül kerültem be az oldalra.
Nagyjából 4-5 lépcsőn keresztül, mindig egy kicsivel jobbra cserélve jött össze a dolog. A kiinduló pontom a bitbarát nevű oldal volt, majd a végén egy BitGate-et cseréltem nc-re. Nem sokkal az előtt változtatták meg a nevét Endless Skyline-ról.
Ami miatt viszont igazság szerint a válaszom megszületett az az, hogy én úgy látom, hogy jelenleg nincs meghívás az oldalon. Hiába vagyok elite rangban, továbbá van elég pontom is. Meghívót generálni mégsem tudok.
"Ha arra vársz, hogy valaki majd küldd csak úgy, akkor nem lesz meghívód."
Én pont így kaptam itt (11-es vagyok). Karácsonyi akció volt a meghívókra, s egy srác csak úgy osztogatta. Szóval nem lehetetlen...
1 éve 46 hete. :D
Január eleje körül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!