Van olyan windows kliensek között hogy roaming profil?
Azt tudom, hogy ha van tartományvezérlő, akkor a tartományba be lehet jelentkezni távoli gépen és roaming profilt is lehet beállítani hogy a szerverre elmentse a beállításokat.
De olyat lehet-e csinálni, hogy nem tartományi fiókba jelentkezek be egy távoli gépről hanem mondjuk van két kliens gép és az egyik gép a másik számítógép fiókjába jelentkezik be, és roaming profil?
Próbáltam ezt a leírást, de az nem világos, hogy a megosztott mappa, ahova a profilokat menti, az melyik számítógépen legyen. Vagy mind a két gép saját ssd-jére mentse a profilt?
Nekem sehogyse működik. Nem szinkronizálódik a profil. Tehát pl. létrehozok egy mappát az egyik gépen, kijelentkezek, és bejelentkezek másik gépen, akkor nem lesz ott a mappa amit létrehoztam az asztalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!