Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Torrent letölt, de vajon mért...

Fequez kérdése:

Torrent letölt, de vajon mért nem tölt vissza?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan gondban vagyok, hogy a torrent nem tölt vissza. Leszedni leszedi a dolgokat, de visszatölteni már nem akar. Kipróbáltam már több kliensprogival, de mindegyikkel ez a gondom. Most a vírusirtóra gyanakszom. Avast van a gépen.

Valakinek valamilyen megoldása lenne erre?

2022. dec. 2. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen gondom pár napja, letöröltem majd újra telepítettem és megoldódott. utorrentel nem volt sose ilyen problémám, qbittorrentel viszont szerintem nem ritka, hogy ezt csinálja.
2022. dec. 2. 10:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy egyszerűen annyival több feltöltő van mint letöltő, hogy rád nincs szükség.
2022. dec. 2. 11:04
 3/5 anonim ***** válasza:
pl nincs nyitva a port
2022. dec. 2. 11:49
 4/5 A kérdező kommentje:
#3: Nem vagyok nagy hálózati guru, úgyhogy kisegítenél?
2022. dec. 2. 12:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha a letöltött állományod mellett az áll, hogy Seed akkor nincs több dolgod.Az, hogy mikor fogod visszatölteni az már nem rajtad múlik, és nem a programon. A kötelező seed idődet töltsd ki és kész. A lényeg, hogy a kötelező seed idődet bekapcsolt géppel töltsd ki. Nem biztos, hogy fogsz vissza tölteni, ha nem lesz letöltő akkor nem fogsz vissza tölteni, ha sok a feltöltő az adott torrentre akkor a nagyobb sebességűek élveznek prioritást így megint nem biztos hogy fogsz visszatölteni.
2022. dec. 5. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!