Kiírta a win 8.1 hogy nemsokára lejár?
Akkor jövőre már nem jön a defendernek se vírus frissítés?
Lényegébe az egész win updatet le tilthatom, mert nem jön onnan majd semmi?
Ha nem jön frissítés az updaten akkor milyen vírusírtót telepítsek?
(Win10-re nem tudok átállni mert leszívja a memóriát.)
"(Win10-re nem tudok átállni mert leszívja a memóriát.)"
Ezt a hülyeséget melyik vérpistike mondta neked? Nyugodtan telepítsd a 10-et. Amelyik gépen a 8.1 elmegy, azon a 10 is.
Annyi történik hogy jövőre már nem fogják kijavítani a rendszer biztonsági hibáit, amibe idő közben derül fény.
Ezeket a réseket egyébként custum vírusírtók sem fogják befoltozni. Azok is rendszeresen figyelmeztetnek majd arra hogy elavult az operációs rendszered és frissítésre szorul.
Kikapcsolni nem érdemes a Windows Uptate -et, mert ugyan magát az operációs rendszert már nem frissítik, a telepített keretrendszerekhez pl. .NET még jöhetnek utána is frissítések illetve az MS Office -hoz is, ha korábban beállítottad hogy azt is a Windows Update kezelje.
A memória leszívást nem tudom hogy érted, használtam mind kettő a 8.1 -et és a 10 -et is ugyan azon a gépen. Kb 10-15% -al fogyasztott csak több RAM -ot a gép 10 -essel. Szerintem nem jelentős, de a RAM mérete minden gépben növelhető. Nem is egy ökör árán.
Értem 2. Akkor nem kapcsolom ki mégse :)
Amúgy nincs semmi fontos a gépemen, szóval annyira nem parázok. Lehet még vírusírtót se rakok rá. Csak youtubozásra használom. (Bővíteni nem tudok a közmunkás fizetésemből.)
Mindnkeéppen újat kell venned!
Ha szegény vagy akkor válassz olcsó brand pc-ket pl. itt: [link]
Bár a win 10 ideje is lassan lejár mert az 2025 október.
De 2025-ben már lesz olcsóbban win 11 ready gép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!