Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Melyik a jobb; Windows XP...

Melyik a jobb; Windows XP vagy Vista?

Figyelt kérdés
Mac-es vagyok, de szükségem lenne egy kis Windowsra... Melyiket ajánljátok? Ha esetleg egy jó, megbízható torrentet is tudtok valamelyikre, azt is várom! ;P - Köszi
2008. dec. 25. 17:12
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
torrent?! menj be egy boltba és vedd meg!
2008. dec. 25. 17:20
 2/7 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem az XP jobb! A Vista még nagyon "gyerekcipőben" jár. A jelenleg használatos programok többsége nem is fut a Vista alatt. Ráadásul a Vista több memóriát is igényel (feleslegesen) a géptől, ami a működés rovására mehet!

Próbáld meg innen:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2008. dec. 25. 18:09
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Igen az xp jobb, ez nem is kérdéses. a Vista sose volt jó és nem is lesz ezt a Microsoft is tudja :)

nem is értem, miért ilyen sürgös a windows 7 kiadása :)))

2008. dec. 25. 20:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! XP-t szerzek akkor...
2008. dec. 25. 22:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem xp mert az sok embernek bevált és be van avatva rendesen a Vistát még javítani kell a Microsoft embereinek szerintem pár év és az is lesz olyan jó mint az xp de persze nem feltétlenül kell mindenkinek Vistát használni
2009. jan. 6. 17:02
 6/7 anonim válasza:

még jó hogy az xp jobb!

a vistát nagyon elcseszték! egy kalap sz*rt sem ér! bocsi a káromkodásért, de ez gí igaz! lehet hogy szebb, de nem jobb! sőt!

2010. szept. 22. 19:32
 7/7 anonim válasza:
13%

am a Vistán már nem kell fejleszteni teljesen biztonságos, a Windows 7 ami nem végleges.

és szerintem a Vista jobb, az XP elavult már.

2010. dec. 7. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!