Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem tudom telepíteni a...

Miért nem tudom telepíteni a Windows 11-et a laptopomra?

Figyelt kérdés

[link]

Ez a hiba orvosolható, ami miatt nem tudom telepíteni?

Igen, szőke vagyok :')

2022. nov. 29. 15:12
1 2
 11/17 CspCsj ***** válasza:

Hivatalos Microsoft módszer:

[link]

Röviden:

- Beállításszerkesztő (regedit) indítása

- HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Setup\MoSetup alkategóriába navigálás

- új Duplaszó típus létrehozása AllowUpgradesWithUnsupportedTPMOrCPU néven, 1-es értékkel

- rendszer újraindítása után mehet a 11-re frissítés

2022. nov. 29. 16:25
 12/17 anonim ***** válasza:
22%
Örülj neki hogy maradhatsz win10-en. 2016.jan -ig tamogatott, addig úgyis leamortizálod azt a gépet... :P
2022. nov. 29. 17:02
 13/17 P.O.C. ***** válasza:
82%

#12: Akkor már nem is támogatott a Windows 10 6 éve? Szar ügy. :D

Amúgy 2025. Október 14. a dátum amit kerestél. Lehet reménykedni benne hogy hosszabbítják majd, az XP -vel pl. megtették.

2022. nov. 29. 18:39
 14/17 anonim ***** válasza:

#13: Mi lesz 106 év múlva?

Szerinted Október 20-án már használhatatlan lesz? =8()

Ma is havonta jönnek biztonsági frissítések és utána amíg hetekig nem jön a következő nem mondom hogy támogatás nélküli. 😉

2022. nov. 29. 19:31
 15/17 P.O.C. ***** válasza:

#14: Sokan XP -nél is azt hiszik, hogy attól hogy még mindig mái napig is dolgozik a Windows Update, biztonságos a rendszerük. Azt már nem nézik meg, milyen frissítések jönnek. Elmondom: a telepített keretrendszereket frissítik, mint pl. a .NET, ezeknek köze sincs a rendszerben található hibák, biztonsági rések javításához.

Nem mondtam, hogy Október 20-án már használhatatlan lesz, de onnantól kezdve a lehető legrövidebb idő alatt el kell kezdeni keresgélni az utódját. És addigra MS oldalon lesz választék is, Win 11, Win 12..

2022. nov. 30. 05:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Win 10 tökéletes. A 11 csak lassabb, sok hibája is van (még mindig). Nem éri meg felrakni.
2022. dec. 1. 20:38
 17/17 anonim válasza:
sajna régi a proci.
2022. dec. 14. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!