Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért csinálhatja ezt a viber?

Miért csinálhatja ezt a viber?

Figyelt kérdés
Az egyik barátomnál folyamatosan azt mutatja, hogy megtekintve (5 perce, 3 perce, 2 perce, 4 perce, 7 perce stb... szóval nagyon rövid időnként) és nagy nagy ritkán írja ki, hogy elérhető. Ez azt jelenti, hogy 2-10 percenként felmegy néhány másodpercre és kész? Ennek mi értelme? Akárhányszor felmegyek, a nap bármely szakában ezt írja és kicsit furcsa, szóval most már kíváncsi vagyok mi lehet ez.

2022. nov. 28. 16:38
 1/1 anonim válasza:
Nálam véletlenül derült ki, hogy ugyanezt műveli. Egy barátommal voltam épp, felment a viberre, ahol azt látta, hogy gyakorlatilag le-fel ugrándozok, holott 12 órája be sem léptem a viberbe. Gondolom wifi esetén fut a háttérben. De más ismerőseimnél èn is tapasztalom, kíváncsiságból megnéztem néhányukat, állandóan fenn vannak néhány percenként, ami tuti nem valós.
2022. nov. 29. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!