Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Másnak sem jelenik meg a...

Banánospalacsinta kérdése:

Másnak sem jelenik meg a piros csík a Youtube videók alján, amikor végignézte?

Figyelt kérdés
Egy éve amikor végig néztem egy videót mindig megjelent egy piros csík a videó borítójának az alján, vagy ha nem fejeztem be akkor odaáig húzódott el a csík, ameddig megnéztem (nem arra a csíkra gondolok, ami videó közben megy). Nem állítottam át, nem is lett új fiókom, de már nagyon idegesít, hogy nem tudom, melyik vidót néztem végig, és melyiket nem. Tudna valaki segíteni, hogy ezt hogy állítsam vissza?

2022. nov. 27. 15:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Oldal frissítése vagy bezárása-újranyitása esetén sem jelenik meg? Mert ha van pl. egy feliratkozások listája és abból elindul egy videó, majd a vissza gombbal visszalépsz a találatokba, akkor nem frissül a lap.
2022. nov. 27. 15:07
 2/3 anonim ***** válasza:
YouTube-on az Előzmények közt nincs véletlenül bekapcsolva a "Megtekintési előzmények rögzítésének szüneteltetése"?
2022. nov. 27. 15:13
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget, most sikerült bekapcsolnom :)
2022. nov. 27. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!