Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Honnét tudnám letölteni az...

Honnét tudnám letölteni az NFS Most Wantedot?

Figyelt kérdés
Töltöttem már le data.hus linkkel 27 rar volt de mikor ki akartam csomagolni nem volt benne a játék csak a magyarosítás meg a crack. Valami jó kellene amit tudnék is használni lehetőleg valami 1x-ű letöltéssel ne rapidshare-ról!
2008. dec. 25. 13:07
 1/6 anonim válasza:

Ez mind ugyanaz, csak nem tudom milyen neted van, honnan fog gyorsabban jönni. Ha nincs torrent kliensed, akkor meg [link] töltsd le és majd ez megnyitja a torrent fájlokat.

110 seeder:

Need For Speed Most Wanted Black Edition RELOADED

81 seeder:

PC Need.For.Speed.Most.Wanted.Black.Edition

63 seeder:

Need For Speed Most Wanted Black Edition-RELOADED

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2008. dec. 25. 15:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2008. dec. 25. 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:

A 27 rarban csak a magyarítás és crack kicsit gyanús. Csak nem jól bontottad ki a letöltött fájlt. Valószínűleg total commanderben beleléptél az első rarba, és ami abban volt azt húztad ki. Azonban a rar olyan, hogy ha nem egy fájlt csomagolsz, akkor előfordulhat, hogy az első fájl nem is hivatkozik az adott fájlra, mert arra vonatkozóan nem tartalmaz adatot az első kötet.

Sokfájlos rart - pláne, ha látható, hogy nem egy fájl van benne - csak Rar programmal szabad kitömöríteni. Akkor nincs baj.

2008. dec. 25. 17:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Rarral tömörítettem ki. jobb klikk kibomtás ide. Total Commanderrel is csináltam azzal se jó.
2008. dec. 25. 18:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Az 1. válaszolóhoz szólnék. Letöltötem a 3. linkről a torrentet. van 4 mappa cd1, cd2, cd3, cd4, és még 1 reloaded nevezetű 7kb-os fájl. a cd1, cd2, cd3, cd4 mappában két fájl található amely a a játék nevét tartalmazza és az 1-ik BIN fájl a másik pedig CUE fájl. hogyan tovább? hogy egyáltalán telepíteni tudjam vagy valami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2008. dec. 25. 22:42
 6/6 A kérdező kommentje:
A probléma megoldva kis gondolkodással minden jó! Köszi a linket nagyon jó a játék!
2008. dec. 26. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!