Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Csináltam 1 mailbox fiókot.(Gm...

Csináltam 1 mailbox fiókot.(Gmail-os is van.)Kiírtam az IMAP, a POP3, és az SMTP beállításokat. Szeretnék 1 olyan levelezőt letölteni a telefonomra, amelybe ha beírom vmelyik beállítást akkor működik a levelező rendszer. Melyik levelező app lenne jó?

Figyelt kérdés
(Sajnos már letöltöttem 3-4 féle applikációt, és próbáltam beírni vmelyik beállítást, de egyikkel sem működnek, a levelező program nem ismeri fel. Tehát, van-e olyan telefonra letölthető applikáció, amely felismeri a mailbox.hu fiókot, vmelyik beállításon? )
2022. nov. 23. 17:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Milyen telefon, milyen rendszer?

Milyen alkalmazásokat próbáltál?

Milyen hibajelenséget produkálnak, hogy "egyikkel sem működnek"?

Asztali kliensben - például Thunderbird ( [link] ) vagy a Windows 10-ben található Posta alkalmazásban ( [link] ) vagy Outlookban - működnek a beállítások?

Mert javasolhatom példának okáért a nyílt forrású K-9 Mail alkalmazást (ami mögé most állt be a nagy múltú Thunderbird levelezőkliens csapata) - [link] - viszont az csak Androidra ( [link] ) van.

2022. nov. 23. 18:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ma már mindenki azt szeretné, hogy az eszköze végezzen el helyette minednt. Egy postafiókot beállítani azért nem atomfizika. Ha te nem értesz hozzá (mert nem elvérható, főleg, hogy az iskolában is minden más baromságot oktatnak, de ezt például nem...), akkor kérj meg valakit, aki kicsit ért hozzá, nagyjából egy 5 perces meló lenne. Mindössze az IMAP, és az SMTP kiszolgálókat kell megadni. Tekintve, hogy a Mailbox technikailag GMAIL (csak teleszórva extra reklámokkal, meg nemrég még fizetős is volt), ugyanazokat a beállításokat kell eszközölni, mint egy GMail-es postafióknál. (Szerver: imap.gmail.com, illetve smtp.gmail.com, biztonság: SSL.) Nem a szoftvernek kell feltétlenül felismernie, hanem annak, aki a postafiókot beállítja. ;-) Az IMAP és SMTP szabványos protokollok, kb. minden levelezőprogram kezeli őket. Esetleg az azonosítás és a titkosítás terén lehet némi problémába ütközni, de én még nem találkoztam olyan telefonnal, ami ne tudna egy GMail-fiókot kezelni. (És mint mondtam, a Mailbox az egy álcázott GMail.)

Egyébként ilyen esetekben tényleg nem lenne rossz, ha konkrétumot is írnál. Abból, hogy "egyikkel sem működnek", nem fogunk rájönni a hiba okára.

2022. nov. 23. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:

"Tekintve, hogy a Mailbox technikailag GMAIL (csak teleszórva extra reklámokkal, meg nemrég még fizetős is volt), ugyanazokat a beállításokat kell eszközölni, mint egy GMail-es postafióknál. (Szerver: imap.gmail.com, illetve smtp.gmail.com, biztonság: SSL.)"

Nem úgy néz ki - idézem a mailbox.hu Súgóját:

"IMAP elérés

Felhasználói név: a teljes e-mail cím

Jelszó: a regisztrációkor beállított jelszavad

Bejövő levelek kiszolgálója: imap.mailbox.hu

Port: 143

Kapcsolat biztonsága: STARTTLS

Hitelesítési módszer: normál jelszó

POP3 elérés

Bejövő levelek kiszolgálója: pop3.mailbox.hu

Port: 995

Hitelesítési módszer: normál jelszó

SMTP elérés

Kimenő levelek kiszolgálója: smtp.mailbox.hu

Port: 587

Hitelesítési módszer: normál jelszó"

[link]

Az SMTP/IMAP/POP3 szerverük a Rackforestnél van:

[link]

2022. nov. 23. 21:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Bármelyik, akár a telefon beépített levelezője is
2022. nov. 24. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!