Ez megoldható? (Discord)
Figyelt kérdés
Szóval hallottam egy Pulsoid nevű appról amibe ha beírsz egy Discord webhook-ot, akkor folyamatosan egy csatornába be fogja küldeni a pulzusszámomat az Apple Watch mérése alapján. Lehetséges lenne a Beddit alkalmazással megcsinálni az alvásfigyelés automatikus beküldését egy webhook segítségével? Vagy egy másik appal esetleg? És az EKG adatokat is meg lehetne így oldani ha létrehozok arra is egy külön webhook-ot? Valaki pls segítsen, nagyon fontos lenne!!! Sürgős!2022. nov. 23. 15:42
1/11 anonim válasza:
Miert surgos? Es miert surgos Discordra?
2/11 A kérdező kommentje:
Az most lényegtelen, csak légyszi segíts!
2022. nov. 23. 17:03
3/11 anonim válasza:
Kéne mindenről pontos adat, és valoszinüleg hamarabb meg tudom oldani, mint hogy elmagyarázzam neked, hogy mikor mit hova kell írni.
A Pulsoid bizonyos eszközökkel működik csak.
Apple Watchról ezt írja:
We do not recommend purchasing an Apple Watch for heart rate streaming.
If you have a device already, download the Pulsoid iOS app, grab your WatchOS device, log in and you are good to go. Apple Watch measures heart rate once in 5 seconds, which may degrade the whole experience.
4/11 A kérdező kommentje:
Először is, a Pulsoidot élő adásokban lévő pulzusszám streamingre tervezték és azért írja ezt ki, mert az Apple Watch csak 5 másodpercenként méri a pulzusszámot, ami egy streamingben nem lenne túl jó, de ez Discord szerveren nem baj! (Ez azt jelenti, hogy egy Discord szerver csatornájába egy webhookon keresztül 5 másodpercenként küldené be, ami nekem pont jó!) És Apple Watch-on működik! Az App Store-ban van képernyőfotó, hogy hogyan néz ki Apple Watch-on az app! Most pedig, hogy ezt tisztáztuk, keresnék egy olyan appot, ami az alvás és EKG adatokat is be tudja küldeni egy Discord szerverre!
2022. nov. 25. 15:52
5/11 A kérdező kommentje:
Mostmár tényleg nagyon fontos lenne! Szerintem a Beddit nem alkalmas erre. Létezik olyan alkalmazás ami az alvásadatot el tudja küldeni egy Discord szerverre webhookal? Próbáltam IFTTT-vel, de az szerintem valamennyire fizetős és nem értem. Elvileg össze lehet kapcsolni valami Withings appal de én egyedi szöveget is szeretnék írni hozzá és szeretném ha a szövegbe automatikusan beillesztené az alvásadataimat, például az elalvás és az ébredés pontos időpontját, stb... Lehetséges lenne? Megoldható valahogy? Melyik a legegyszerűbb megoldás erre?
2023. máj. 23. 00:42
6/11 anonim válasza:
A legegyszerubb,ha leprogramozod.Foleg ha egyedi szovegeket is akarsz.
7/11 anonim válasza:
Cronnal 5 secenkent kuldesz webhookot, alvasra mef beallitasz valamit, hogy elejen vegen kuldjon webhookot
8/11 A kérdező kommentje:
"A legegyszerubb,ha leprogramozod.Foleg ha egyedi szovegeket is akarsz." De nem tudok programozni! Mit csináljak???
2023. máj. 26. 23:01
9/11 A kérdező kommentje:
"Cronnal 5 secenkent kuldesz webhookot, alvasra mef beallitasz valamit, hogy elejen vegen kuldjon webhookot" de nem tudok programozni, ingyenes szolgáltatás kéne ami megoldja a problémámat.
2023. máj. 26. 23:02
10/11 anonim válasza:
Szoval akarsz egy egyedi megoldast, hogy az appjaid adatai menjenek discordra szinte folyamatosan, es mindennek a megvalositasat illetve a fentartasat is ingyen kepzeled el, mert neked sürgős es nem tudsz programozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!