Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Igaz hogy a win10 támogatása...

Képernyőkép kérdése:

Igaz hogy a win10 támogatása rövidesen megszűnik és csak a win 11 et lehet majd biztonsággal használni?

Figyelt kérdés
2022. nov. 14. 21:58
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
100%
A Windows 10 2025 október 14-ig lesz támogatott, majd utána meglátjuk mi lesz.
2022. nov. 14. 22:00
 2/36 anonim ***** válasza:
29%

Valószínű ki fog jönni egy új Win addigra. MS mindig ezt csinálja amúgy.

Sorban minden második Win lesz kedvelt előtte emg mindig megy egy a süllyesztőbe.

95 Nem sokan kedvelték.

98 XP-ig használta szinte mindenki.

2000/ME Sokan azt se tudták hogy van, vagy ha hallottak róla sem épp jókat

XP Nem hiszem hogy be kell mutatni

Vista Amekkora füstje volt olyan hamar tértek róla vissza az XP-re.

7 Sokan máig használnák ha lenne benn DX12

8 Erre sem mondhatni hogy tömegesen tértek volna át az emberek.

10 7 miatt nehéz dolga volt, de azért bevált mára

11....

2022. nov. 14. 22:16
 3/36 anonim ***** válasza:
83%

Rövidesen? az erős túlzás.

2026-ig nem aggódnék...

Addig még sok víz lefolyik a Dunán. :)

2022. nov. 14. 22:31
 4/36 anonim ***** válasza:
9%
Semmilyen vindózt nem lehet biztonsággal használni, de nem emiatt. A frissítéseket le kell tiltani, mert bár a Micro$oft állítása szerint befoltoznak egy-egy biztonsági rést (a több ezerből), de közben lassítják a gépet, új bugokat okoznak, rosszabb esetben tönkre is tehetik az egész rendszert úgy, hogy csak a formázás és újratelepítés segít. Szóval többet ártanak, mint használnak. Ha megszűnik a Win10 támogatottsága, akkor legalább a frissítések letiltásával nem kell többé bajlódni. Amúgy meg a 11 még a 10-nél is rosszabb, pedig az nagy teljesítmény.
2022. nov. 15. 08:04
 5/36 anonim ***** válasza:
78%
nem igaz
2022. nov. 15. 08:17
 6/36 anonim ***** válasza:
89%
4-es ez már üldözési mánia szint.
2022. nov. 15. 08:47
 7/36 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom inkább legyen üldözési mániám, minthogy valaki tényleg kövessen...
2022. nov. 15. 09:00
 8/36 anonim ***** válasza:
3%
De igaza van 4-es-nek. +1 :)
2022. nov. 15. 10:00
 9/36 anonim ***** válasza:
70%

#2: Ez egy baromság. Mém-alapanyagnak persze jó, de egyébként nincs valóságalapja ennek a "minden második Windowst utálják" dolognak. Eleve mit tekintünk külön verziónak? A 95 és a 95 OSR2 külön verziónak számít? Vagy a 98 és a 98 SE? Hová illesztjük be a "sorba" a 2000-et és az NT-szériát? A 8-at és a 8.1-et egy, vagy két verziónak tekintjük? Stb, stb.

"95 Nem sokan kedvelték"

Ez pedig óriási butaság. Utólag persze ezt is divat lett szidni, de amikor megjelent, akkor imádták az emberek. A 3.1-hez képest rengeteg technikai, használati, és esztétikai újdonságot mutatott. Ekkor jelent meg az a felhasználói felület, ami mind a mai napig alapját képeszi a Windowst felületének. Ez volt az első Windows, ahol már elérhető volt a 256, vagy annál nagyobb színmélység. Még a legendásan kedvelt XP-t is nagyobb unszimpátia fogadta a megjelenésekor, mint a 95-öt.

2022. nov. 15. 10:14
 10/36 anonim ***** válasza:
100%

#7 "inkább legyen üldözési mániám, minthogy valaki tényleg kövessen"

Ez természetesen jogos érv. Ennek ellenére ironikus, hogy akik hasonlóan állnak hozzá, azok őven több, mint 90%-a mégis olyan rendszert használ, amelyik közismerten adatokat gyűjt a felhasználóiról.

Ugyanez igaz azokra, akik más okból szidják agyba-főbe azt a rendszert. Instabil, megbízhatatlanok a frissítések, zabálja az erőforrásokat, stb, stb. Igen. És? Senki nem kötelez, hogy azt használd. Nem fogom megérteni ezt a hozzáállást. Mintha én utálnám a tökfőzeléket, de mégis minden nap azt csinálnám ebédre. Szidnám, hogy mennyire rossz, de csakazértis azt enném.

Én megoldottam. 5 éve olyan rendszert használok, amiben nincs telemetria, a frissítéseket én döntöm el, hogy mikor telepítem, és egyébként sem fogja hazavágni a rendszert. Csak annyi kellett, hogy panaszkodás, meg idegbeteg vagdalkozás helyett lépjek.

2022. nov. 15. 10:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!