Az normális hogy magától újraindúl a gépem csak azért mert frissít?
Normális.
De igen, kikapcsolható.
ez az időszak automatásan elvileg hajnal 2-3 között történik amikor a nincs használva a gép.
Ha meg ki van kapcsolva ilyenkor, akkor téged kérdez mikor inditod ujra.
Nekem is állandóan ezt csinálta a windows 10, hiába tiltottam le magát a frissítést, hiába halasztottam el az időbeli beállítást. Nem csak az volt a gond, hogy újraindult, hanem hogy véletlenszerűen csinálta és ha nem mentettem el a munkámat, akkor elveszett az a rész.
A másik, hogy a frissítések után egyszerűen nem volt kép. Hallottam hogy feláll a rendszer, de a monitor nem reagált. Kihúztam, bedugtam, semmi.
Van másik monitorom, gondoltam, hogy azt rádugom, bejött a kép. Kihúztam, aztán rádugtam a régit és működött. Minden kéretlen frissítéskor ezt csinálta, még jó hogy az elsőnél eszembe jutott hogy megpróbálom másik monitorral, különben azóta is a fekete képernyőt nézném.
A frissítése után legalább 1 óráig csak telepítgetett mindenféle hulladékot, aztán meghülyült a rendszer (pedig új a gép is, új hardverekkel), és az újabb verzió miatt belassult a gép, egyes programokat nem engedett sehogy futtatni, eltüntek a személyre szabott beállításaim, és még sorolhatnám.
A Winaero Tweakerrel és egy másik programmal teljesen le tudtam tiltani a frissítéseket, be se jön a Windows Update, ha meg akarnám nyitni. Azóta nem indul újra a gép, a monitorral sincs gond. és minden úgy van, ahogy hagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!