Hogy lehet wmv képet jpg-be konvertálni?
Figyelt kérdés
Eddig semelyik programmal nem sikerült, aki tudja hogy kell szájbarágósan írja le légyszi.A movie makerrel csináltam kisfilmet, és zene van alatta.2008. dec. 24. 18:44
1/3 anonim válasza:
sehogy a wmv egy videóformátum a jpg pedig egy képformátum, maximum pillanatképet tudsz csinálni, vagy átnevezed jpg-re és át is van konvertálva:D
2/3 anonim válasza:
a wmv az videó a jpg pedig kép
amennyiben a wmv-ből szeretnél képet szerezni, keress valami videó fényképező programot
ha aviból akarnál képet, mondanám a virtual dub mod-ot, a wmv-t utálom XD
3/3 anonim válasza:
LEHET ÉN ÉRTETTEM FÉLRE DE SZTEM TE A WMV T ÁTALAKITOTTAD A MOVIE MAKERREL ÉR AZT NEM TUDOD MÁSHOL LEJÁTSZANI CSAK ABBAN
DE EHEZ A JPGNEK SEMMI KÖZE
A VIDEOSZERKESZTÉSHEZ HASZNÁLJ MÁST UGY TOM SENKI SE SZERETI A MOVIE MAKERT
OTT A HIBA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!