VideoPad filmszerkesztő program ingyenes?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a VideoPad by NCH software programot. Ezzel együtt letöltődött az NHC software program is. De minek? Készítettem egy filmet, több órámba telt, képekkel, videókkal, zenei aláfestéssel. Elkészült, és nem lehet elmenteni!! Kér egy kódot. A youtubon találtam egy videót, melyben 4 kód is van, de egyik sem jó! Akkor vajon mitől is ingyenes ez a program???? Lehet, hogy én csináltam valamit rosszul, ezért kérném a segítséget, aki már készített ezzel a programmal filmet. Köszönöm előre is.Egyelőre a projekt van elmentve.#VideoPad #nhc sofware
2022. nov. 4. 18:16
1/5 anonim válasza:
"Akkor vajon mitől is ingyenes ez a program???? "
Attól, hogy ingyen ki tudtad próbálni, hogyan működik.
2/5 anonim válasza:
Pl:
Shotcut
OpenShot
DaVinci Resolve
Ezek teljesen ingyenesek, nem kérnek kódot, nincsen vízjel.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Még egy olyan kérdésem lenne, ha netalán megvenném a szoftverjét, akkor ehhez a lementett filmhez hozzáadhatnám a kódot, vagy az a kód csak a letöltött programhoz érvényes? Nagyon sajnálnám kitörölni... Anonim, köszönöm a lehetőségeket.
2022. nov. 5. 11:01
4/5 anonim válasza:
Nyilván a szoftver aktiválásához kell a kód, amivel utána renderelni tudod majd a videódat.
5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos a sok filmszerkesztő program töltögetéstől benyelt a gépem egy akkora vírust, hogy tönkretette az alaplapot, a gép használhatatlanná vált. Új gépet kellett vennem. S ráadásként még a külső merevlemezemet sem érzékeli az új gép, úgy néz ki az is használhatatlanná vált. kb 600 gb anyag volt rajta. Sőt, arra mentettem le mindent , amíg tudtam... Áldom az eszem, hogy hallgattam egy rendszergazdára,aki azt mondta, 1 mentés nem mentés, így van egy másik mentésem is. Most az első, hogy megrendelem a NOD vírusirtót.
2022. nov. 10. 06:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!