Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen olyan programot ismerte...

Milyen olyan programot ismertek ami naplózza az összes billentyűleütést?

Figyelt kérdés

Jó lenne magyar nyelvű, de nem muszáj.

Lehet-e rejtetten futtatni. A diszkréció fontos.

Azt hallottam, hogy nem lehet törölni a gépről. Ez igaz?

Ha már nem akarom, hogy rajta legyen, akkor hogyan törölhetem, de úgy hogy nyoma se maradjon?

Azt tudom, hogy hiába is mondom, hogy nem akarom senkinek sem feltörlni az iwiw-jét, msn-ét, nem a magánbeszélgetéseibe akarok belenézni,...

2010. szept. 28. 19:01
 1/7 anonim ***** válasza:
microsoft word. letakarod a talcat valamivel es mar nem is lehet latni.
2010. szept. 28. 19:07
 2/7 anonim ***** válasza:
amugy ilyen program nincsen, nem fogsz talalni. elso vagyok.
2010. szept. 28. 19:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Family keylogger. De ez csak a te gépedre való. Így ha valaki használja lejegyez minden gépelést.

Van ennek egy netre való változata is ahova portot/ip-t kell adni. De az nem family

2010. szept. 28. 20:19
 4/7 A kérdező kommentje:

És ha felrakom akkor más nem látja, hogy fut és nem is tud hozzáférni?

Illetve ha törölni akarom akkor meg tudom tenni?

2010. szept. 28. 21:40
 5/7 anonim válasza:
REFOG Personal Monitor. Senki se látja h fut. CTRL+SHIFT+ALT+K betűvel hozod elő. Rögzít mindent ki mit csinált és hova mit irt be valamint hogy mien fájlokat programokat nyitot meg. és meghatározott időnként screenshotot csinál. semmi nyoma nincs a gépen és nem is lassítja.
2010. szept. 30. 13:02
 6/7 anonim válasza:
előző vagyok. de vigyázz vele mer jelszavakat,privát dolgokat is rögzit, mindent. veszélyes tud lenni. szal ésszel.
2010. szept. 30. 13:06
 7/7 A kérdező kommentje:

És aztán le tudom szedni ha már nem kell, úgy hogy nyoma sem marad?

Egyébként nekem nem olyan progi kell ami emailban elküldi az adatokat, mert a saját gépemre raknám.

2010. szept. 30. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!