Örök kérdés melyik a legjobb operációs rendszer Windows vagy Macintosh vagy Linux?
Figyelt kérdés
Melyik miert lehet jó?2022. nov. 3. 12:11
11/14 anonim válasza:
Windows laptopon. Androi/ios mobileszközön.
12/14 anonim válasza:
A Linux fan azt mondja,hogy Linux.
A Mac fan azt mondja,hogy macOS.
Aki meg mindenre univerzálisan akarja használni a gépét azt mondja,hogy Windows.
Sose lesz konszenzus a kérdésben.Csak akkor oldódna meg (fel se merülne) a kérdés,ha a világon csak egy féle operációs rendszer létezne.
Én se voltam addig bajban,ameddig azt hittem,hogy csak Windows létezik a világon.Ma már azt mondom bárcsak maradtam volna abban az állapotban.xD
13/14 anonim válasza:
orok valasz .amelyik a celjaidnak a legjobban megfelel a legkevesebb kompromisszumokkal
14/14 anonim válasza:
Fagyott pingvint nem láttunkra reagálva elmondanám,hogy fagyott Ablakokat nem láttam az Ablakok XP SP3 óta,de pinvint igen milliószor mindenféle fajtájából és mindenféle okból.
Mindezek ellenére próbálok pingvint használni,mert biztonságosabbnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!