Firefox fehér kép bug?
Figyelt kérdés
Van megoldás arra hogy néha Firefox egy pillanatra totál fehérbe vált? Menüsor minden aztán megy tovább.
Annyit ki sikerült derítenem hogy másnál is megesik, van hogy úgy is amrad de megoldást nem igazán találtam.
2022. okt. 16. 20:36
1/5 anonim válasza:
Szerintem ott inkább videokártya gond lesz.
2/5 A kérdező kommentje:
Azzal nincs gond, se játékok esetén sehol máshol nem jelentkezik semmi hiba.
2022. okt. 16. 20:50
3/5 anonim válasza:
Pár óráig használj másik böngészőt, és kiderül.
4/5 A kérdező kommentje:
Hát annyit ki tudtam deríteni hogy másnál is előfordul ez a bug FFben, csak megoldást nem láttam, gondoltam hátha itt találkozott vele valaki, mert amúgy már kezdetek óta FF-ot használok, más gond nincs vele, ez is csak pár hete.
2022. okt. 16. 21:06
5/5 anonim válasza:
Ha csak ebben a böngészőben van gond, akkor cache törlés segíthet esetleg, vagy újratelepítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!