Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan tudnám letörölni a...

Hogyan tudnám letörölni a 2009-es msn-t?

Figyelt kérdés
se uninstalláló fájlt nem találom, se a programok telepítése/törlésénél nincs a listában:S
2008. dec. 23. 15:04
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Erre nekem azt írta ki "ez a művelet csak azokon a termékeken hajtható végre, amelyek jelenleg telepítve vannak." De azért köszönöm a kedves és megértő válaszokat... Nagybátyjám, (akinek informatikus végzettsége van, egy iskolában rendszergazda...) megnézte, és sajnos újra kell telepíteni a windowst... Szerinte itt már nincs megoldás... De azért köszi h hülyének tituláltatok...
2008. dec. 24. 16:00
 12/21 anonim ***** válasza:
9%

Azért sajnálom az iskolát, ahol ilyen rendszergazda van...

Windows Live Essentials-t leszeded, úgy működni fog, bár nem nekem kéne tudni, hogy te mit telepítettél fel:)

2008. dec. 25. 02:52
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

egy programot úgy kell uninstallálni:

start gomb (bal alsó sarok)

vezérlőpult

Programok, program eltávolítás

kijelölöd a kívánt programot,

eltávolítás / módosítás

... tényleg törli, tényleg ....

2008. dec. 28. 09:31
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem volt a listában... Tényleg nem volt...;)
2008. dec. 28. 18:22
 15/21 anonim válasza:
100%
erre van egy külön program, a neve: ZapMessenger. [link] innen tudod letölteni
2008. dec. 28. 21:28
 16/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) De már újratelepítettem a rendszert... De aki hozzám hasonlóan járt, annak sokat segítettél :)
2008. dec. 29. 17:03
 17/21 anonim ***** válasza:

Én is letöltöttem. Sajnos. Csak azt nem értem, miért hirdetnek nem működő programot, na mindegy.

WLM telepítővel installáltam, és azzal tudtam azthiszem uninstallálni. A vezérlőpultban volt a messenger letöltési segéd, azzal töröltem (nem javítás). Köbö két óra alatt sikerült így levarázsolnom, sokat szarakodtam, de a te megoldásod sem rossz. :-)))

2008. dec. 30. 06:49
 18/21 anonim válasza:

"Azért sajnálom az iskolát, ahol ilyen rendszergazda van...

Windows Live Essentials-t leszeded, úgy működni fog, bár nem nekem kéne tudni, hogy te mit telepítettél fel:)"

Az a probléma h ha 1 kicsit is úgyérzed h többet tudsz valakinél azt lehülyézed ... ha nem tudsz/nemakarsz válaszolni ne írj fölöslegesen (nekem is ezvolt a bajom ami a csávónak és a te módszereddel semmit nem értem el tehát hazstalan szal gratula )

per perc keresgélés után ezt találtam

[link]

ez 1 kézi uninstaller program elég hazsnos letörli nekem sikerült:9

Sok sikert

2009. ápr. 4. 16:09
 19/21 anonim válasza:
hy...nekem az lenne a kérdésem h. a vezérlőpulton belül h. találom meg azt az msn segédet amivel letörölted?
2009. ápr. 26. 19:36
 20/21 anonim válasza:

Sziasztok!

Nem kell újratelepíteni a gépet.

Én is hasonló problémával küzdöttem, de nem adtam fel, mivel épp most telepítettem újra a gépem.

Végigjártam én is, msxml3 frissitéstől kezdve Zapmessengeren át, Revo Uninstallig mindent, amit irtak fórumokba, de egyik sem sem segített.

A megoldás: Add/Remove Pro uninstaller program

[link]

szépen leszedi, kétszer vanm benne a listába, mind a kettőt törölni kell.

SOk sikert.

Sziasztok

2009. szept. 16. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!