Hogyan tudnám letörölni a 2009-es msn-t?
Azért sajnálom az iskolát, ahol ilyen rendszergazda van...
Windows Live Essentials-t leszeded, úgy működni fog, bár nem nekem kéne tudni, hogy te mit telepítettél fel:)
egy programot úgy kell uninstallálni:
start gomb (bal alsó sarok)
vezérlőpult
Programok, program eltávolítás
kijelölöd a kívánt programot,
eltávolítás / módosítás
... tényleg törli, tényleg ....
Én is letöltöttem. Sajnos. Csak azt nem értem, miért hirdetnek nem működő programot, na mindegy.
WLM telepítővel installáltam, és azzal tudtam azthiszem uninstallálni. A vezérlőpultban volt a messenger letöltési segéd, azzal töröltem (nem javítás). Köbö két óra alatt sikerült így levarázsolnom, sokat szarakodtam, de a te megoldásod sem rossz. :-)))
"Azért sajnálom az iskolát, ahol ilyen rendszergazda van...
Windows Live Essentials-t leszeded, úgy működni fog, bár nem nekem kéne tudni, hogy te mit telepítettél fel:)"
Az a probléma h ha 1 kicsit is úgyérzed h többet tudsz valakinél azt lehülyézed ... ha nem tudsz/nemakarsz válaszolni ne írj fölöslegesen (nekem is ezvolt a bajom ami a csávónak és a te módszereddel semmit nem értem el tehát hazstalan szal gratula )
per perc keresgélés után ezt találtam
ez 1 kézi uninstaller program elég hazsnos letörli nekem sikerült:9
Sok sikert
Sziasztok!
Nem kell újratelepíteni a gépet.
Én is hasonló problémával küzdöttem, de nem adtam fel, mivel épp most telepítettem újra a gépem.
Végigjártam én is, msxml3 frissitéstől kezdve Zapmessengeren át, Revo Uninstallig mindent, amit irtak fórumokba, de egyik sem sem segített.
A megoldás: Add/Remove Pro uninstaller program
szépen leszedi, kétszer vanm benne a listába, mind a kettőt törölni kell.
SOk sikert.
Sziasztok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!