Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha két részben lehet filmet...

Ha két részben lehet filmet letölteni (pl. part1, part2), akkor hogy kell azt, hogy a végén ne két részben lehessen megnézni a filmet?

Figyelt kérdés

Ennél értelmesebben nem tudtam leírni :D

Ja és lényeg, hogy nem a kicsomagolásra értem, hanem az után, mikor van két .avi fájlom, és hogy ne két részben, megszakítással kelljen megnéznem.

2010. szept. 27. 12:01
 1/10 A kérdező kommentje:

Azt tudom, h a Commanderben van olyan, hogy Fájlegyesítés. Megcsinálja, de kiírja, h nincs CRC-fájl, és a kiírás ellenében mégsem egyesíti, csak a "part1"-et hozza ki önmagában, és nem is .avi formátumban.

Szóval ötlet?

2010. szept. 27. 12:09
 2/10 anonim ***** válasza:
A Windows/Total Commanderben a fájlegyesítés nem erre való, hanem arra, hogy egy feldarabolt fájl újraegyesítsen. Attól, hogy egy film két részben van fenn, attól még nem egy fájl, hanem kettő. Megszakítás nélküli nézésre használj olyan média lejátszó programot, amibe be tudod tölteni egyszerre a két fájlt, így az első rész végénél automatikusan betöltődik a második rész.
2010. szept. 27. 12:29
 3/10 anonim ***** válasza:

nem , ez nem ennyire bonyolult.

:D

beteszed a két darab .avit 1 könyvtárba , és elindítod az elsőt , amikor vége az első résznek akkor elkezdni játszani a 2.at magától jobb esetben.

Ha meg nem , akkor rákattintassz kettőt a 2.ra és lejátszod.

:D minek ezt egyesíteni? jó az úgy is . megszakítással nézni? jó sokáig tart amíg rákattintassz amúgy ha nem játszaná le véletlen magától , kb 1 másodperc?:D

2010. szept. 27. 12:31
 4/10 anonim ***** válasza:

De bírom öcsém, hogy feltesz egy kérdést valaki, te pedig nem a kérdésre felelsz, hanem megpróbálod eltántorítani :D

Ezt te hasznosnak gondolod? :D

Ennyi erővel valaki plasztikáztatni akarja a száját, megkérdi hogy mennyire fáj vagy milyen érzés, te pedig egyből beleerőltetsz a melleibe 4 kiló szilikont :D

Kérdező: két vagy több avi-t egymásba tenni pld. szoftverrel lehet. Erre alkalmas a virtualdub nevű is, itt először behívod az elsőt, majd beilleszted (a végére) a másodikat és elmented (újratömöríted) tetszés szerinti codec-el.

Ennél lehet van egyszerűbb is (pld jegyzettömb és copy/paste), de az nem tudom, működne-e a végén.

2010. szept. 27. 12:37
 5/10 anonim ***** válasza:

KM Player is tökéletes erre a célra

Nekem fel sem tűnik, hogy indítja magától a 2. részt olyan gyors!

2010. szept. 27. 12:41
 6/10 anonim ***** válasza:
persze , igen biztos meglehet csinálni, de mi értelme van? Semmi? mikor én is leírtam ,és a másik válaszoló is , hogy lejátsza akár a bs-player is jobb esetben vagy akármi , és nincs szükség akár még arra a 2 másodpercre sem amíg rákattint a másikra.
2010. szept. 27. 12:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Figy nem vágod a lényeget... Szerintem is van egy csomó dolog, aminek nincs értelme, de a kérdés nem az, hogy "Van-e értelme összefűzni két file-t", hanem hogy "Mi módon lehet..."

Egyébként, az értelme pld. az, hogy asztali lejátszón akarja lejátszani és/vagy nagy lcd-n nézni, viszont nincs kedve menüből elindítgatni meg távirányítózgatni.

2010. szept. 27. 13:03
 8/10 A kérdező kommentje:

Az utolsónak adnék igazat, mivel vizuálisan jobb, egy nagyképernyős tv-n, házimozi hangzásban filmet nézni, mint kockulni a gép előtt. De ha gépen nézem is, akkor is eléggé idegesítő, hogy ha kétfelé van szedve. Persze, nem halok bele, ha kattintgatnom kell, de gondoltam meg lehet kérdezni, ha már erre való ez az oldal. :) De amint olvasom eléggé bonyolult, de ha még lesz valakinek pár klikkes megoldása, akkor szólhat az igazáért ezer örömmel :P

És köszi mindenkinek, de azért nem kell egymásnak esni, annyit nem ér semmi. Viszont aki csak b*szogatni akar, az halassza más kommentre az idejét ;)

2010. szept. 27. 13:25
 9/10 anonim ***** válasza:

ami ilyen két részben lévő film , .avi , gondolom ilyen 2 darab 700 megás részről van szó , akkor annak aztán tök mind1, hogy házimozin nézed meg , vagy csak a számítógép előtt. mert hiába nézed meg egy hd-ready vagy full hd tv-n attól nem lesz szép , sőt csúnya lesz , akkor már jobban jársz ha maradsz a számítógép monitornál. Ha élvezni is akarod a házimozidat akkor ne ilyen minőségben töltsd le a filmeket, hanem minimum 720p-ben.

amúgy meg ha már van házimozid akkor fogod a hdmi kábelt és összekötöd a tv-del a laptopot/gépet , és kész nem kell szarakodni az asztali dvd lejátszóval , és a kiírással sem . erről ennyit , na mind1 te tudod mit csinálsz .

2010. szept. 27. 13:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha dvd-re akarod kiírni és úgy megnézni házimozin/ezt azért nem írtad az elején/,akkor ne egyesítsd,mert jó eséllyel nem fogja lejátszani.

Ha tapasztalatod szerint lejátszik 1 gigánál nagyobb avikat,akkor az Avidemux tökéletes lesz az egyesítéshez.

[link]

/Open 1. avi>Append 2. avi>Save video

Audio,Video beállításoknál:Copy,így nem fogja átkódolni,pillanatok alatt megvan/

2010. szept. 27. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!