Rádióhallgatás DVB-T Stickkel és SdrSharp programmal?
Figyelt kérdés
elvileg lehet ilyet, de nekem nem sikerül :/ Igen, ott van rá az internet, de azért megnézném miket fogok itt az albérletben.2022. okt. 3. 22:06
11/15 anonim válasza:
"Amúgy a 130 mhz sávban eddig nem fogtam semmit, de lehet csak rosszkor néztem."
Keresd meg a helyi körzeti légiirányító frekvenciáját ( pl Hungarokontrol ) és figyeld azt. Az útvonalon repülő gépek leginkább csak körzetváltásnál rádióznak, ha van reptér a közelben akkor szerencsésebb vagy :)
12/15 anonim válasza:
(((tőlük kaptam a hivatalos 10.000 gép/hónap adatot))
13/15 anonim válasza:
A digitális moduláció témakörben mennyire vagy otthon? A repülést azt vágod mint kés a vajat, azt látom. Még az amcsi amatőrök is megvásárolják taiwan-ból a kész kütyüt és azt használják. legalább elvben jó lenne megérteni kicsit jobban...
14/15 anonim válasza:
( ha nekem szól a kérdés : én semennyire, csak hadználom az eszközt, nem vagyok hardcore rádióamatőr )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!